Libnet.ro
UNICEF

12:00

Perechea TecauRojer, debut cu dreptul la Roland Garros

România Liberă România Liberă,
Perechea TecauRojer, debut cu dreptul la Roland Garros

Perechea Horia TecauJean-Julien Rojer s-a calificat in runda a doua a probei masculine de dublu din. continuă pe România Liberă

Roland Garros: Horia Tecau si Jean Julien Rojer s-au calificat in turul doi Perechea Irina BeguRaluca Olaru, eliminata

Echipa formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer RomaniaOlanda, favoriti 12) s-a calificat, joi, in turul doi al probei de dublu masculin din cadrul turneului de la Roland Garros. La dublu feminin, perechea Irina BeguRaluca Olaru a fost eliminata in primul tur.

Roland Garros: Serena Williams, in turul doi dupa un prim set dificil cu Kristie Ahn Se va duela din nou cu Tsvetana Pironkova

Serena Williams a avut parte de un debut dificil la aceasta editie a Roland Garros-ului. Chiar daca pe hartie numele de Kristie Ahn 102 WTA) nu spunea foarte multe, compatrioata Serenei i-a pus probleme cel putin in primul set) jucatoarei aflate in cautarea titlului de Grand Slam cu numarul 24.

Roland Garros: Monica Niculescu a invins-o pe Irina Bara si s-a calificat in turul doi al probei de dublu

Perechea formata din Monica Niculescu si Misaki Doi RomaniaJaponia) s-a calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu feminin din cadrul turneului de la Roland Garros.

Roland Garros: Meciul dintre Ana Bogdan si Sofia Kenin se va disputa pe Philippe Chatrier Programul de joi al sportivilor romani

Ana Bogdan si Sofia Kenin se vor intalni joi, in al doilea meci de pe terenul Philippe Chatrier, in turul doi de la Roland Garros. in aceeasi faza a competitiei vor juca si Patricia Tig si Irina Bara, in timp ce la dublu vor evolua perechile Irina BeguRaluca Olaru si Horia TecauJean-Julien Rojer ambele in primul tur).

Moment socant la Roland Garros. O americanca a urlat spre Monica Niculescu: ce criza de nervi

Turneul de Grand Slam de la Roland-Garros continua si astazi cu ultimele meciuri din primul tur, iar pe tabloul feminin joaca Monica Niculescu, Ana Bogdan, Sorana Cirstea si Irina Bara. Moment socant la Roland Garros. O americanca a urlat spre Monica Niculescu Se pare ca in meciul dintre Danielle Collins s-a lasat si cu urlete.

Patricia Tig si Irina Bara in turul 3 la Roland Garros

Jucatoarele Patricia Tig si Irina Bara s-au calificat, joi, in turul 3 la Roland Garros, cu mentiunea ca Bara a beneficiat de abandonul adversarei.

Simona Halep scapa de o mare rivala la Roland Garros

Un nou cap de serie a cazut in turneul feminin de la Roland Garros, miercuri, in faza turului al doilea.

Serena Williams, OUT de la Roland Garros!

Fosta lidera mondiala Serena Williams a fost obligata sa se retraga de la Roland Garros din cauza unei accidentari.

Ce i-a facut Djokovic unui fan ce purta o sapca cu Federer, la Roland Garros! S-a incins de tot

Novak Djokovic a debutat in forta la Roland Garros. El a fost vigilent atat pe teren, cat si tribuna, unde a vazut un fan care a tinut sa-l agaseze purtand o sapca cu insemnele lui Roger Federer. Replica nu s-a lasat asteptata. Atmosfera s-a incins la Roland Garros. Djokovic, reactie imprevizibila pentru un fan carepurta .

Asa am trait Simona Halep - Irina Begu in turul 2 la Roland Garros

Duel suta la suta romanesc, miercuri, in turul secund la Roland Garros, intre principala favorita Simona Halep si Irina Begu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )