Libnet.ro
UNICEF

01:05

Irina Bara produce surpriza la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Irina Bara produce surpriza la Roland Garros

Nu mai putin de patru jucatoare din Romania au evouat, marti, in primul tur la Roland Garros. Doua dintre jucatoare s-au calificat in turul urmator. continuă pe Online Sport

Irina Begu, victorie la Roland Garros. Ea o va intalni chiar pe Simona Halep in turul II

Irina Begu 72 WTA) s-a calificat in turul doi al turneului de la Roland Garros, acolo unde o va infrunta chiar pe Simona Halep. Begu a trecut cu 6-4, 4-6, 6-3 de Jil Teichmann Elvetia, 54 WTA), intr-un.

Roland Garros: Ce spune Irina Begu despre duelul cu Simona Halep din turul doi - Cand va avea loc meciul

Tragerea la sorti de la Paris a avut pregatita o surpriza pentru publicul din Romania, Simona Halep si Irina Camelia Begu urmand sa se intalneasca in turul al doilea de la Roland Garros.

Roland Garros: Irina Bara, in turul doi dupa ce a invins-o in doua seturi pe Donna Vekic (favorita 26)

Irina Bara 142 WTA, venita din calificari) a produs surpriza si s-a calificat in turul al doilea de la Roland Garros, jucatoarea noastra trecand de Donna Vekic 30 WTA, cap de serie nr. 26) in doua seturi, scor 6-3, 6-4. Meciul a durat o ora si 57 de minute.

Roland Garros: Ana Bogdan, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Irina Bara evolueaza marti - Programul meciurilor

Patru dintre fetele noastre vor juca marti la Roland Garros, ultimul Grand Slam al anului. Ana Bogdan, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Irina Bara vor intra in scena in primul tur al competitiei. Intra in material pentru a vedea programul meciurilor.

Roland Garros: Cand va avea loc meciul dintre Simona Halep si Irina Begu - Programul meciurilor de miercuri

Simona Halep si Irina Begu se intalnesc miercuri, in al treilea meci de pe terenul Suzanne-Lenglen, in turul al doilea de la Roland Garros. De asemenea, Ana Bogdan, Monica Niculescu, Irina Bara, Laura Paar, Andreea Mitu, Patricia Tig si Sorana Cirstea vor evolua in primul tur al probei de dublu.

Moment socant la Roland Garros. O americanca a urlat spre Monica Niculescu: ce criza de nervi

Turneul de Grand Slam de la Roland-Garros continua si astazi cu ultimele meciuri din primul tur, iar pe tabloul feminin joaca Monica Niculescu, Ana Bogdan, Sorana Cirstea si Irina Bara. Moment socant la Roland Garros. O americanca a urlat spre Monica Niculescu Se pare ca in meciul dintre Danielle Collins s-a lasat si cu urlete.

Romania, inca un rezultat magnific: Irina Bara, in turul II la French Open. Bilantul complet al romancelor

A treia zi s-a incheiat cu o victorie mare pentru Romania la Roland Garros. Irina Bara 25 de ani, 142 WTA), ajunsa in premiera pe tabloul unui Grand Slam, a eliminat o adversara de Top 30 mondial.

Roland Garros: Ana Bogdan, calificata in turul doi - Monica Niculescu, eliminata de Danielle Collins

Ana Bogdan 93 WTA) a obtinut, marti, calificarea in turul al doilea de la Roland Garros, sportiva noastra trecand de Timea Babos 107 WTA) in doua seturi, scor 6-4, 6-2. intr-un alt meci al zilei, Monica Niculescu a fost eliminata dupa un duel care a avut nevoie de set decisiv de americanca Danielle Collins.

Roland Garros: Zi plina pentru fetele noastre - Cum arata programul zilei de marti

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat programul zilei de marti 29 septembrie), patru dintre fetele noastre urmand sa evolueze pe tabloul de simplu al ultimului Grand Slam al anului. Intra in material pentru a vedea programul zilei de la Paris.

Cand se joaca Simona Halep Irina Begu, in turul 2 la Roland Garros 2020. Anuntul organizatorilor a surprins pe toata lumea

Simona Halep o va infrunta pe Irina Begu in turul 2 la Roland Garros, dupa ce ambele au reusit sa isi castige partidele de duminica. Halep a trecut in doua seturi de Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0, iar Begu s-a impus in duelul cu Jil Teichmann, 6-4, 4-6, 6-3. Doar ca vor mai avea .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2568 seconds )