Libnet.ro
UNICEF

11:00

Roland Garros: Maria Sharapova, in semifinale dupa ce a eliminat-o pe surprinzatoarea Garbine Muguruza

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Maria Sharapova, in semifinale dupa ce a eliminat-o pe surprinzatoarea Garbine Muguruza

Maria Sharapova a obtinut, marti, calificarea in semifinalele de la Roland Garros, jucatoarea din Rusia eliminand-o pe Garbine Muguruza, sportiva care o trimisese acasa pe Serena Williams. Favorita numarul sapte, Sharapova a avut nevoie de trei seturi pentru a se impune: 1-6, 7-5, 6-1. continuă pe Hotnews

LIVETEXT Simona Halep se lupta pentru optimi, la Roland Garros, cu Maria Teresa Torro-Flor

De la ora 12. 10, Simona Halep joaca pe terenul 2 de la Roland Garros, pentru un loc in optimi. Romanca a devenit prima favorita la castigarea turneului, dupa ce Serena Williams, Na Li si Agnieszka Radwanska au fost, rand pe rand, eliminate.

Roland Garros: Maria Sarapova si Eugenie Bouchard se vor intalni in prima semifinala a French Open

Condusa cu 1-0 la seturi, Maria Sarapova a revenit si a castigat meciul cu Garbine Muguruza, din sferturile de finala ale turneului de la Paris.

Sharapova ramane in cursa pentru finala de la Roland Garros dupa un meci dramatic

Principala rivala a Simonei Halep de la Roland Garros, Maria Sharapova, a castigat duminica in optimile de finala, 3-6 6-4 6-0, dupa ce pierduse primul set in fata Samanthei Stosur.

Un alt cutremur la Roland Garros? Sharapova pierde primul set, dar egaleaza

Principala rivala a Simonei Halep de la Roland Garros, Maria Sharapova, a piedut duminica seara primul set din optimile de finala.

Simona Halep, in premiera in optimile de la Roland Garros, dupa un succes clar cu Torro-Flor

Principala favorita din acest moment la Roland Garros, Simona Halep si-a confirmat statutul intr-un meci in care n-a avut emotii in fata Mariei Teresa Torro-Flor Spania, locul 55 WTA).

Roland Garros: David Ferrer si Rafael Nadal, in sferturile competitiei

David Ferrer, cap de serie numarul 5, s-a calificat, luni, in sferturile turneului de Grand Slam de la Roland Garros, ibericul trecand, in patru seturi, de Kevin Anderson, din Africa de Sud favorit numarul 19). In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Rafael Nadal 6-1, 6-2, 6-1) cu Dusan Lajovic.

Roland Garros: Florin Mergea, in semifinale la dublu

Perechea Florin Mergea/ Marin Draganja s-a calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros dupa ce a trecut cu 6-7, 6-3, 7-6, de perechea Daniel Nestor/Nenad Zimonjic- pereche care l-a eliminat pe Tecau in turul trei la dublu.

Roland Garros: Roger Federer a fost eliminat in optimi de Ernests Gulbis, pentru prima data in ultimii 10 ani

Roger Federer cap de serie 4) a fost eliminat duminica in optimile turnului de Mare Slem de la Roland Garros, dupa ce a fost invins in 5 seturi de letonul Ernests Gulbis cap de serie 18), scor 6-7 5/7), 7-6 7/3), 6-2, 4-6, 6-3. Este pentru prima data din 2004 cand fostul lider mondial paraseste competitia inaintea sferturilor de finala. UPDATE Novak Djokovic, cap de serie nr. 2, a reusit calificarea in sferturi, dupa o victorie categorica la Jo-Wilfried Tsonga. Vezi in articol rezultatele din optimile jucate duminica.

Roland Garros: Djokovic-Gulbis, in semifinale

Novak Djokovic s-a calificat in semifinale la Roland Garros pentru a patra oara consecutiv si il va intalni, in penultimul act, pe letonul Ernests Gulbis, calificat in premiera.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros. Florin Mergea, in semifinale la dublu

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 6-4, 6-3, pe americanca Sloane Stephens. A patra jucatoare a lumii si cap de serie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2518 seconds )