Libnet.ro
UNICEF

16:30

Roland Garros: David Ferrer si Rafael Nadal, in sferturile competitiei

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: David Ferrer si Rafael Nadal, in sferturile competitiei

David Ferrer, cap de serie numarul 5, s-a calificat, luni, in sferturile turneului de Grand Slam de la Roland Garros, ibericul trecand, in patru seturi, de Kevin Anderson, din Africa de Sud favorit numarul 19). In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Rafael Nadal 6-1, 6-2, 6-1) cu Dusan Lajovic. continuă pe Hotnews

David Ferrer s-a calificat in sferturi la Roland Garros

Jucatorul spaniol de tenis David Ferrer s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, informeaza AFP. Ferrer, 32 de ani, a trecut de.

Roland Garros: Roger Federer si Novak Djokovic, in optimile competitiei

Roger Federer cap de serie numarul patru) s-a calificat, vineri, in optimile turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins, in patru seturi, pe Dmitry Tursunov, din Rusia. A fost 7-5 6-77) 6-2 si 6-4 pentru sportivul elvetian. In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Novak Djokovic a trecut de Marin Cilic).

Rafael Nadal s-a calificat in sferturi la Roland Garros, unde il va intalni pe David Ferrer

Jucatorul spaniol de tenis Rafael Nadal, numarul 1 mondial si de opt ori castigator la Paris, s-a calificat, luni, in sferturile de finala la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Nadal a trecut in.

Roland Garros: Nadal s-a calificat in sferturi

Liderul ierarhiei mondiale masculine, Rafael Nadal, s-a calificat in sferturile de finala de la Roland Garros. Nadal a castigat turneul de la Roland Garros de opt ori in cariera.

Roland Garros Simona Halep va juca impotriva Svetlanei Kuznetova in sferturi

Jucatoarea Simona Halep, a patra favorita, va juca in compania Svetlanei Kuznetova, cap de serie 27, in sferturile de finala la Roland Garros, dupa ce rusoiaca si-a asigurat calificarea in aceasta faza a competitiei in urma victoriei, scor 6-3, 6-4, in fata sportivei cehe Lucie Safarova, numarul 23, potrivit Mediafax. Simona a obtinut, luni, calificarea in sferturile de finala, dupa victoria cu Sloane Stephens cap de serie numarul 15), scor 6-4, 6-3, aceasta fiind cea mai buna performanta a jucatoarei noastre pe zgura pariziana. Ilie Nastase, la sport. ro: Simona a facut o partida slaba azi, dar a avut noroc si s-a calificat. Poate a avut nevoie si de adaptare la noul teren.

Svetlana Kuznetsova, adversara Simonei Halep in sferturile de finala de la Roland Garros

Rusoaica Svetlana Kuznetsova va fi adversara Simonei Halep in sferturile de finala de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. in ultimul meci din optimi, Kuznetsova, cap de serie 27 la Paris, a.

Micuta Halep incepe sa creasca si in turneele mari. Cu cine va juca in sferturile de la Roland Garros

Simona Halep a ajuns luni, in premiera, in sferturile de la Roland Garros. Ea si-a egalat astfel cea mai buna performanta obtinuta in cariera la o competitie de Mare Slem, atinsa in ianuarie, la Austrian Open.

Roland Garros: Simona Halep o va infrunta pe Svetlana Kuznetova in sferturile de finala

Simona Halep s-a calificat, in premiera, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros dupa ce a invins-o cu 6-4, 6-3 pe Sloane Stephens din Statele Unite ale Americii. in sferturi, Halep o va intalni pe castigatoarea meciului dintre Svetlana Kuznetsova- Lucie Safarova.

Simona Halep, pentru prima data in sferturile de finala la Roland Garros

Pentru prima data in cariera sa, jucatoarea de tenis din Constanta Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Roland Garros, considerat unul dintre cele mai importante turnee, potrivit surselor din presa.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros. Florin Mergea, in semifinale la dublu

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 6-4, 6-3, pe americanca Sloane Stephens. A patra jucatoare a lumii si cap de serie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )