Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roland Garros: Perechea Florin Mergea/ Rohan Bopanna, in turul doi

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Perechea Florin Mergea/ Rohan Bopanna, in turul doi

Perechea Florin Mergea/ Rohan Bopanna Romania/ India) s-a calificat in turul doi al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, dupa ce a trecut de dublul Stephane Robert/Alexandre Sidorenko ambii din Franta), scor 6-2, 6-2. continuă pe Hotnews

Florin Mergea si Rohan Bopanna, in turul al doilea al probei de dublu de la Roland Garros

Florin Mergea si Rohan Bopanna s-au calificat in turul al doilea al probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros. Cei doi au invins perechea Stephane Robert / Alexandre Sidorenko cu.

Roland Garros: Irina Begu s-a calificat in turul doi, dupa o victorie in trei seturi impotriva lui Bethanie Mattek-Sands

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu locul 28 in clasamentul mondial) a castigat, luni, meciul cu sportiva americana Bethanie Mattek-Sands pozitia 86 WTA), scor 5-7, 6-1, 6-3, in primul tur al turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

ROLAND GAROS: Florin Mergea si partenerul sau au pasit in turul secund in competitia de dublu

Florin Mergea si partenerul sau de dublu, Rohan Bopanna, s-au calificat in turul al doilea la turneul de la Roland Garros, dupa ce au trecut in meciul inaugural de cuplulStephane Robert / Alexandre Sidorenko ambii din Franta), cu scorul de 6-2, 6-2.

Horia Tecau si Florin Mergea si-au aflat adversarii de la Roland Garros. Unde se pot intalni cei doi jucatori romani

S-au stabilit si meciurile turneului de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros. Ca de obicei, avem doi romani in concurs, fiecare cu partenerul sau traditional.

Horia Tecau si Florin Mergea si-au gasit partenere la Paris. Cu cine s-au cuplat cei doi tenismeni la Roland Garros

Horia Tecau si Florin Mergea sunt doi dintre cei mai buni jucatori din lume, fiind mai mereu in fruntea topului de tenis masculin, proba de dublu.

Irina Begu castiga maratonul cu Coco Vandeweghe din turul 2 la Roland Garros. Un meci de peste 3 ore si jumatate castigat cu inima

Irina Begu s-a calificat in turul 3 la Roland Garros dupa un meci maraton de 3 ore si 41 de minute cu Coco Vandeweghe din Statele Unite. Partida s-a incheiat cu6-7 4), 7-6 4), 10-8. Begu joaca in turul urmator cu Annika Beck din Germania, numarul 39 mondial. Cele doua nu s-au mai intalnit pana acum in circuit.

Simona Halep si-a aflat adversara din Turul 2 de la Roland Garros (LIVE, miercuri la 12:00)

Simona Halep si-a aflat adversara pe care o va intalni in turul al doilea al turneului de Mare Slem de la Roland Garros. Meciul celor doua este programat miercuri in deschiderea programului pe arena centrala Philippe Chatrier 12:00).

Simona Halep si-a aflat adversara din Turul 2 de la Roland Garros

Simona Halep si-a aflat adversara pe care o va intalni in turul al doilea al turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

Simona Halep si-a aflat adversara din Turul 2 de la Roland Garros

Simona Halep si-a aflat adversara pe care o va intalni in turul al doilea al turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

Irina Begu castiga maratonul cu Coco Vandeweghe din turul 2 la Roland Garros. Un meci de peste 3 ore si jumatate

Irina Begu s-a calificat in turul 3 la Roland Garros dupa un meci maraton de peste trei ore si jumatate cu Coco Vandeweghe din Statele Unite.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )