Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rolex, Tag Heuer, Raymond Weil la reduceri mari de Black Friday pe WatchShop.ro

Adevărul Adevărul,
Rolex, Tag Heuer, Raymond Weil la reduceri mari de Black Friday pe WatchShop.ro

Suntem in febra Black Friday. Cine nu a simtit asta pe pielea lui? Cel mai mare magazin online de ceasuri din Romania, WatchShop. ro, are in acest an o serie de surprize pentru clientii sai. De la ceasuri Casio, Timex, Seiko, Citizen , accesorii, bijuterii cu reduceri de pana la 90%, la ceasuri de lux Rolex, Tag Heuer sau Raymond Weil) cu discounturi de pana la 50% . continuă pe Adevărul

Black Friday 2014 la Likeit.ro vine cu reduceri mari si cu un cadou interesant

Black Friday 2014 e in plina pregatire, iar magazinul Likeit este unul dintre ele. Nu se limiteaza la o singura zi si isi premiaza si clientii.

Black Friday aduce reduceri mari pentru cei mici: articole pentru copii mai ieftine cu pana la 80%

Incepand de vineri noapte, 21 noiembrie, ofertele de Black Friday vor innebuni si amatorii de reduceri din Romania. Printre magazinele care vor oferi cumparatorilor oferte de nerefuzat, se numara si cele cu produse pentru copii.

Reduceri mari la Gaudeamus. Targul de Carte si-a deschis portile la Romexpo

Editurile romanesti au pregatit pentru editia din acest an a Targului de Carte Gaudeamus foarte multe surprize, lansari unde cititorii isi pot intalni scriitorii preferati, dar si reduceri consistente, vizitatorii avand astfel ocazia de a cumpara carti cu preturi incepand de la 1 leu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )