Libnet.ro
UNICEF

14:00

Roman din Germania care lucreaza cu refugiatii: Fac scandal, sunt lenesi, nu vor sa invete limba germana, dar toti au smartphone-uri si ajutor social din partea nemtilor

B1 B1,
Roman din Germania care lucreaza cu refugiatii: Fac scandal, sunt lenesi, nu vor sa invete limba germana, dar toti au smartphone-uri si ajutor social din partea nemtilor

Un roman care lucreaza in Germania la o firma de catering a fost distribuit de angajatorul sau sa trimita mancare refugiatilor care se afla in taberele special amenajate pentru ei. Conationalul nostru nu. continuă pe B1

Un terorist al Statului Islamic a fost arestat intr-o tabara de refugiati din Germania

Un terorist al Statului Islamic, care poza ca refugiat, a fost arestat in Germania, dintr-o tabara de refugiati din Stuttgart. Autoritatile germane au mai gasit si confiscat si cutii pline de pasapoarte.

Predica unui imam din Germania: Europa nu ar fi existat fara civilizatia islamica. Este o fiica nerecunoscatoare (VIDEO)

Predica unui imam din Germania a starnit reactii in randul internautilor din intreaga lume. Imamul spune in predica sa ca Europa trebuie sa aiba recunostinta pentru islam, ca datorita lor batranul.

Un student roman din Milano vine in sprijinul refugiatilor sirieni: E dispus sa le ofere cazare in casa sa din Arad

Un tanar roman plecat la studii in Milano s-a hotarat sa vina in sprijinul refugiatilor din Siria care ar putea veni in Romania, punand la dispozitia acestora casa pe care o detine in Arad. Acesta are si.

Alcoolemie incredibila a unui student din Israel care si-a facut praf bolidul in Iasi (VIDEO)

Un tanar din Israel care a fost gasit cu 0,62 de miligrame alcool pur in aerul expirat, s-a dat in spectacol in fata politistilor, informeaza B1 TV. Barbatul este student la Universitatea de Medicina si.

Presa germana, despre anuntul Romaniei privind imigrantii: Opozantii culturii ospitaliere. Frica de necunoscut - acestea sunt statele care refuza refugiatii

Inversunarea oficialilor romani de a nu primi mai mult de 1. 800 de imigranti din Orientul Mijlociu si Africa in tabere din tara noastra a starnit reactia presei germane. Portalul nachrichten. de dezbate.

Confesiunile unei stewardese care lucreaza pentru o companie americana

Insotitorii de zbor nu au un program stabil, motiv pentru care sunt mereu predispusi sa isi amane vacanta sau alte planuri si sa fie gata de plecare atunci cand ii suna superiorii lor, scrie zf. ro. in.

Terorist al Statului Islamic, arestat intr-o tabara de refugiati din Germania sub o identitate falsa. Peste 10.000 de pasapoarte contrafacute, descoperite de autoritati

Un terorist al Statului Islamic ce pretindea ca este refugiat al razboiului din Siria a fost arestat de politia germana in centrul de refugiati de la Stuttgart, relateaza The New Observer. Barbatul de 21 de ani.

Demisie de onoare a consulului din Turcia care vindea barci imigrantilor

Consulul Frantei in orasul turc Bodrum, suspectat ca a vandut ambarcatiuni imigrantilor extracomunitari care vin pe cale maritima in Europa, si-a prezentat demisia.

Italia vrea sa iNCHIDA cel mai mare centru pentru imigranti din Europa. Care este motivul

Guvernul de la Roma vrea sa inchida cel mai mare centru pentru imigranti din Europa, pe fondul problemelor din centrul de primire pentru solicitantii de azil CARA) din Mineo Sicilia, sudul Italiei).

Tineri bine facuti, imbracati modern si deloc traumatizati de razboi: Asa arata un grup de imigranti din Siria care a debarcat in Grecia (VIDEO)

Criza refugiatilor a impartit Europa in douaunii sustin ca acesti oameni au fugit din calea razboiului, altii ca sunt refugiati economic. in asentimentul celor din urma este si agentia de presa turca.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )