Libnet.ro
UNICEF

01:05

Predica unui imam din Germania: Europa nu ar fi existat fara civilizatia islamica. Este o fiica nerecunoscatoare (VIDEO)

B1 B1,
Predica unui imam din Germania: Europa nu ar fi existat fara civilizatia islamica. Este o fiica nerecunoscatoare (VIDEO)

Predica unui imam din Germania a starnit reactii in randul internautilor din intreaga lume. Imamul spune in predica sa ca Europa trebuie sa aiba recunostinta pentru islam, ca datorita lor batranul. continuă pe B1

Marturia incredibila a unei romance din Germania care lucreaza cu imigrantii: Nu ii mai plangeti!

O romanca din Germania, care lucreaza in campusurile pentru refugiati, a postat in grupurile Generatia Feisbuc Diaspora romaneasca de pe Facebook un comentariu despre comportamentul imigrantilor.

Arabia Saudita vrea sa construiasca 200 de moschei pentru refugiatii din Germania

Arabia Saudita s-a oferit sa construiasca 200 de moschei in Germania pentru refugiatii sirieni care au fugit de razboiul din tara lor in Europa.

Danemarca a trimis inapoi un prim grup de refugiati veniti din Germania

Danemarca a trimis inapoi in Germania, intr-o prima etapa, un grup de circa 20 de refugiati care voiau sa ajunga in alte tari din Europa de Nord, a caror politica de azil este mai generoasa, a anuntat marti politia locala, potrivit AFP.

Musulmanii din Germania se convertesc la crestinism: Acestia nu mai pot fi deportati pentru ca, daca se reintorc in tarile lor, pot fi condamnati la moarte pentru parasirea religiei

In timp ce exodul refugiatilor spre Europa de Vest continua, in Germania se multiplica numarul musulmanilor care se convertesc la crestinism. Motivul este cat se poate de simplu: musulmanii isi netezesc calea.

Alcoolemie incredibila a unui student din Israel care si-a facut praf bolidul in Iasi (VIDEO)

Un tanar din Israel care a fost gasit cu 0,62 de miligrame alcool pur in aerul expirat, s-a dat in spectacol in fata politistilor, informeaza B1 TV. Barbatul este student la Universitatea de Medicina si.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )