Libnet.ro
UNICEF

23:00

Alcoolemie incredibila a unui student din Israel care si-a facut praf bolidul in Iasi (VIDEO)

B1 B1,
Alcoolemie incredibila a unui student din Israel care si-a facut praf bolidul in Iasi (VIDEO)

Un tanar din Israel care a fost gasit cu 0,62 de miligrame alcool pur in aerul expirat, s-a dat in spectacol in fata politistilor, informeaza B1 TV. Barbatul este student la Universitatea de Medicina si. continuă pe B1

Marturia incredibila a unei romance din Germania care lucreaza cu imigrantii: Nu ii mai plangeti!

O romanca din Germania, care lucreaza in campusurile pentru refugiati, a postat in grupurile Generatia Feisbuc Diaspora romaneasca de pe Facebook un comentariu despre comportamentul imigrantilor.

ANI a gasit in conturile din Israel ale lui Radu Mazare 779.057 de euro nedeclarati

Agentiei Nationale de Integritate ANI) anunta intr-un comunicat ca a gasit suma de 779. 057 euro in conturile din Israel ale lui Radu Mazare, bani care nu apareau in declaratiile de avere ale fostului primar de Constanta. Banii au fost gasiti intr-un cont din Netanya. ANI a cerut Comisiei de cercetarea a averilor de pe langa Curtea de Apel Constanta sa extinda controlul asupra lui Mazare in privinta averii sale.

ANI: Radu Mazare, avere ascunsa in strainatate. 800.000 de euro, intr-un cont din Israel (VIDEO)

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare a ascuns suma de circa 800. 000 de euro intr-un cont din Israel, potrivit verificarilor ANI, informeaza B1 TV. Contul este pe numele lui Radu Stefan Mazare, mai spune sursa.

Predica unui imam din Germania: Europa nu ar fi existat fara civilizatia islamica. Este o fiica nerecunoscatoare (VIDEO)

Predica unui imam din Germania a starnit reactii in randul internautilor din intreaga lume. Imamul spune in predica sa ca Europa trebuie sa aiba recunostinta pentru islam, ca datorita lor batranul.

Avocatul Poporului a deschis o ancheta in cazul refugiatei de 18 ani din Romania care a incercat sa se sinucida

Avocatul Poporului AP) s-a sesizat din oficiu si face o ancheta in cazul refugiatei de 18 ani din Romania care a incercat sa se sinucida. O tanara armeanca aflata intr-un centru de refugiati din capital a.

Radu Banciu, despre contul lui Radu Mazare din Israel: Cica banii provin de la o simpla intelegere financiara. Problema este sa nu mai gaseasca inca vreo 24 de conturi

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre fostul primar al Constantei, Radu Mazare, care a fost prins de ANI cu circa 800. 000 de euro intr-un cont in Israel. L-au prins pe.

Radu Banciu, despre contul lui Radu Mazare din Israel: Cica banii provin de la o simpla intelegere financiara. Problema este sa nu mai gaseasca inca vreo 24 de conturi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre fostul primar al Constantei, Radu Mazare, care a fost prins de ANI cu circa 800. 000 de euro intr-un cont in Israel. L-au prins pe.

Tineri bine facuti, imbracati modern si deloc traumatizati de razboi: Asa arata un grup de imigranti din Siria care a debarcat in Grecia (VIDEO)

Criza refugiatilor a impartit Europa in douaunii sustin ca acesti oameni au fugit din calea razboiului, altii ca sunt refugiati economic. in asentimentul celor din urma este si agentia de presa turca.

Tara din Europa care accepta cota de refugiati ceruta de Comisia Europeana

Guvernul spaniol a anuntat ca accepta cota propusa miercuri de Comisia Europeana pentru repartizarea refugiatilor care fug de conflictul din Siria, relateaza AFP. Spania accepta astfel sa primeasca .

VIDEO Romanii din Scandinavia care pozeaza in milogii Europei, iar acasa au Mercedes in fata vilei. Spun direct: fur, mai, frate!

Romania Scandinava, episodul 1. Unii au descoperit societati fericite, in care oamenii traiesc frumos si echilibrat, altii insa au fost interesati doar de legile permisive.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2707 seconds )