Libnet.ro
UNICEF

07:45

Un roman, printre victimele accidentului feroviar din Barcelona. Care este starea sa (FOTO)

B1 B1,
Un roman, printre victimele accidentului feroviar din Barcelona. Care este starea sa (FOTO)

Un roman se afla printre persoanele ranite in urma accudentului de vineri dimineata din gara Franta, din Barcelona. MAE a anuntat intr-un comunicat de presa ca cetateanul roman se. continuă pe B1

Un roman, printre victimele accidentului feroviar din Barcelona

UPDATE: Autoritatile locale au confirmat existenta unui cetatean roman printre victimele accidentului feroviar din Barcelona. Romanul se afla internat intr-o unitate spitaliceasca din.

Ministerul Afacerilor Externe: Un roman, printre victimele accidentului feroviar din Barcelona

Un roman a fost ranit in accidentul feroviar produs vineri in Barcelona, acesta fiind internat intr-un spital cu rani usoare, anunta Ministerul Afacerilor Externe. Oficiul Consular a contactat spitalul pentru a obtine informatii suplimentare cu privire la situatia acestuia.

Alerta la MAE, dupa accidentul feroviar din Barcelona. Anunt de ultima ora

Consulatul General al Romaniei la Barcelona are in atentie accidentul feroviar produs vineri in aceasta localitate si a intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa.

Cel putin 48 de persoane au fost ranite intr-o gara din centrul Barcelonei

ACTUALIZARE 10:48 Consulatul General al Romaniei la Barcelona face demersuri pentru a afla daca printre victimele accidentului feroviar sunt romani Consulatul General al Romaniei la Barcelona are in atentie accidentul feroviar produs vineri si a intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale in vederea obtinerii unor informatii suplimentare privind existenta unor cetateni romani printre victim, potrivit surselor din presa. --- Cel putin 48 de persoane au fost ranite astazi dimineata intr-o gara din centrul Barcelonei, potrivit autoritatilor spaniole citate de BBC News.

Reactie dezlantuita a prezentatoarei de stiri din Romania care are baietelul bolnav de cancer

Jurnalista Magda Vasiliu reactioneaza dupa declaratiile Guvernului pe tema situatiei in care se afla cu baietelul ei bolnav de cancer. Le multumesc tuturor celor care s au gandit la mine, dar nu po.

Coincidenta stranie pe soselele din Arges. Care este ziua in care au loc cele mai multe accidente grave

Aproape un sfert din numarul total de accidente rutiere grave inregistrate in Arges de la inceputul acestui an s-au produs in zilele de joi, potrivit bilantului activitatii pe primul.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )