Libnet.ro
UNICEF

21:30

Reactie dezlantuita a prezentatoarei de stiri din Romania care are baietelul bolnav de cancer

Antena3 Antena3,
 Reactie dezlantuita a prezentatoarei de stiri din Romania care are baietelul bolnav de cancer

Jurnalista Magda Vasiliu reactioneaza dupa declaratiile Guvernului pe tema situatiei in care se afla cu baietelul ei bolnav de cancer. Le multumesc tuturor celor care s au gandit la mine, dar nu po. continuă pe Antena3

Subiectele zilei: Comuna din Romania care n-are cimitir, iar mortii sunt ingropati in gradina; Cazul politistului ucis la Suceava. Intre intentie si realitate: patrule de minimum 2 politisti, solutia fara aplicabilitate; PSD 2.0. Rivalii lui Liviu Dragne

Salve Jupiter - Emmanuel Macron a pierdut contactul cu solul. Presedintele Frantei l-a concediat pe seful armatei si se incaiera cu primarii. Micsoreaza cheltuielile fara. In Canada, in Europa sau oriunde. Vreau sa am casa mea. Lumea tranzactiilor imobiliare are legile ei, unele rigide, altele depasite. Agentul imobiliar este cel care.

Consiliul Investitorilor Straini isi exprima ingrijorarea cu privire la domeniul sanatatii din Romania

Consiliul Investitorilor Straini- FIC continua sa isi arate ingrijorarea cu privire la domeniul sanatatii din Romania, care are un impact semnificativ asupra intregii populatii si in consecinta, asupra bunastarii angajatilor, se arata intr-o scrisoare deschisa din partea Consiliului Investitorilor Straini FIC), privind sistemul de sanatate din Romania. Potrivit acesteia, exista un risc major privind sustenabilitatea bugetelor dedicate sanatatii datorita unor dezechilibre venite din volumul contributiilor indicele de dependenta demografica este in continua crestere, de la 46. 4 in 2003 la 49 in 2016.

Google ofera un grant de 30.000 de dolari pentru profesorii din Romania care predau informatica in scoli

Google ofera un grant de 30. 000 de dolari pentru profesorii din Romania care predau informatica in scoli. Acestia vor primi sprijin din partea Google Romania, sub forma unui grant in valoare de 30. 000 de dolari, in cadrul proiectului InfoGim, pentru dezvoltarea invatamantului de profil, a anuntat Google Romania, printr-un comunicat de presa.

Consiliul Investitorilor Straini isi exprima ingrijorarea cu privire la domeniul sanatatii din Romania

Consiliul Investitorilor Straini FIC) continua sa isi arate ingrijorarea cu privire la domeniul sanatatii din Romania, care are un impact semnificativ asupra intregii populatii si in consecinta, asupra bunastarii angajatilor. Consiliul isi asuma.

Orasul din Romania in care iti poti cumpara casa cu 10.000 de euro

Clujul este cunoscut ca fiind cel mai scump oras pe piata imobiliara, urmat mai apoi de Bucuresti. Daca pentru o garsoniera de 30 de metri patrati poti scoate din buzunar in Cluj si 60. 000 de euro,.

Topul celor mai cautate 10 facultati din Romania (FOTO)

Inscrierile la facultati sunt in toi, iar jurnastii de la Zf au prezentat topul celor mai cautate zece facultati din Romania. Cei mai multi elevi care au terminat liceul si vor sa-si.

Cum s-a schimbat viata celei mai grase femei din Romania dupa operatia la stomac (FOTO)

In urma cu patru ani era numita cea mai grasa femeie din Romania, insa a reusit sa slabeasca enorm datorita unei operatii la stomac. Mariana Buica 29 de ani) avea 240 de kilograme la vremea.

Universitatile din Romania, probleme mari cu numarul scazut al studentilor inscrisi

Universitatile din Romania se confrunta cu probleme tot mai mari in ceea ce priveste numarul studentilor inscrisi in fiecare an. Din pacate, numarul acestora este destul de scazut, ori.

Cei mai doriti angajatori din Romania. Care sunt cele 3 domenii cu o notorietate foarte scazuta printre cei care cauta un loc de munca

Vodafone, Orange si Emag sunt in top trei cei mai cunoscuti angajatori din Romania, insa ei nu se regasesc si in top trei cei mai doriti angajatori, unde locurile fruntase sunt ocupate de Google Romania, Microsoft si IBM Romania, arata studiul Romanias Favorite Employers, realizat de Inspire Group, cu ajutorul MKOR Consulting.

Asociatia Municipiilor din Romania a incheiat un protocol cu ARB si CNIPMMR pentru dezvoltarea mediului de afaceri

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, in calitate de presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania, a semnat, ieri, un protocol de colaborare cu Asociatia Romana a Bancilor ARB) si Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), scopul acestui act fiind sustinerea initiativelor si programelor care contribuie la dezvoltarea economica a tarii si la mentinerea unui dialog intre finantatori, investitori si administratia publica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )