Libnet.ro
UNICEF

22:15

Accident rutier cumplit! Cel putin 25 de persoane si-au pierdut viata

Antena3 Antena3,
Accident rutier cumplit! Cel putin 25 de persoane si-au pierdut viata

Cel putin 25 de persoane au murit marti dupa ce autobuzul in care se aflau a fost implicat intr-un accident rutier in Bhavnagar, India. Autobuzul transporta mai multe persoanela o nunta, iar la un moment. continuă pe Antena3

VIDEO SUA: Cel putin cinci persoane au murit din cauza furtunii care a provocat inundatii si a afectat transportul aerian si feroviar in nord-est

Cel putin cinci persoane au murit in nord-estul Statelor Unite vineri, unde vantul a batut cu 129 de kilometri pe ora, iar strazile din Boston au fost inundate din cauza furtunii, afectand zborurile si serviciile de transport feroviar, relateaza Reuters.

Cel putin 10 persoane ranite in urma unor noi manifestatii organizate la Kiev

Zece persoane au fost ranite si 50 au fost arestate, astazi, la Kiev in cursul unor confruntari intre politie si manifestanti anticoruptie care au amplasat o tabara de corturi in apropierea sediului parlamentului, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Cel putin patru morti si 22 de raniti in urma prabusirii unui imobil in Polonia

Cel putin patru persoane au murit si alte 22 au fost ranite, dupa ce un bloc de locuinte cu trei etaje s-a prabusit in Poznan, vestul Poloniei, probabil ca urmare a unei explozii de gaz, au anuntat pompierii, in.

Accident rutier TRAGIC: 25 de nuntasi au decedat

Aproximativ 25 de persoane au decedat intr-un accident rutier in Bhavnagar, India. Persoanele, aproape 60 la numar, se deplasau spre o nunta, informeaza Reuters. Soferul a pierdut controlul masinii,.

Accident rutier in zona Calea Crangasi - bulevardul Constructorilor din Bucuresti, soldat cu 4 raniti usor

Patru persoane au fost ranite usor, duminica, intr-un accident rutier care a avut loc in zona Calea Crangasi - bulevardul Constructorilor si in care au fost implicate doua autoturisme, anunta News. ro. Potrivit Brigazii Rutiere, cauza probabila a accidentului este nerespectarea culorii rosii a semaforului.

Bucuresti: Circulatia tramvaielor a fost blocata in zona Calea Mosilor, in urma unui accident rutier

Circulatia tramvaielor a fost blocata in zona Calea Mosilor, Bucuresti, in urma unui accident rutier in care au fost implicate doua autovehicule. Motivul accidentului ar fi faptul ca unul dintre soferi nu a.

Doi copii au fost raniti intr-un accident rutier. La volan se afla mama lor

Doi minori si mama lor au fost raniti intr-un accident rutier care s-a produs duminica pe DN 38 in zona localitatii constantene Movilita.

VIDEO Masina abandonata in albia unui rau de peste patru luni, dupa un accident rutier provocat de un sofer baut

Din luna octombrie a anului trecut, o masina distrusa in urma unui accident rutier a fost abandonata in albia raului Strei. Localnicii se plang ca epava polueaza apele de munte.

Azerbaidjan: cel putin 24 morti intr-un incendiu la un centru de reabiitare

Cel putin 24 de persoane si-au pierdut viata in urma unui incendiu care s-a declansat vineri la o clinica de reabilitare a consumatorilor de droguri in capitala azera Baku, a relatat agentia de presa locala AP.

Protest anti-coruptie de amploare la Kiev: Cel putin 10 raniti si 50 de manifestanti arestati dupa confruntarile cu politia

10 oameni - protestatari si politisti - au fost raniti si cel putin 50 arestati sambata, la Kiev, in timpul ciocnirilor dintre politisti si protestatarii anticoruptie care au infiintat o tabara in apropierea Parlamentului, relateaza AFP. Zeci de sustinatori ai Mihail Saakasvili, fostul presedinte georgian devenit un opozant al presedintelui ucrainean Petro Porosenko si expulzat recent din Ucraina, au infiintat corturile in octombrie anul trecut si organizeaza frecvent mitinguri in care cer demisia lui Petro Porosenko.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )