Libnet.ro
UNICEF

13:45

Romanca din Italia data in urmarire internationala. Revoltator ce a putut sa-i faca batranei de care avea grija

Antena3 Antena3,
Romanca din Italia data in urmarire internationala. Revoltator ce a putut sa-i faca batranei de care avea grija

O ingrijitoare romanca ce avea grija de o batrana din provincia Perugia, Italia, a fost data in urmarire internationala, conform anuntului facut de carabinieri. Revoltator ce acuzatii ii aduce familia batranei de care avea grija. continuă pe Antena3

Elena, o tanara romanca din Italia, a disparut fara urma: Ajutati-ma sa o gasesc!

Elena Miruna Nemteanu, o tanara romanca in varsta de 17 ani, a disparut fara urma in Italia, in orasul Grosseto Toscana), acolo unde locuia cu parintii si fratele mai mic.

Experienta de cosmar pentru o romanca din Spania! A fost obligata sa se prostitueze de catre sot si socri ca sa nu i se ia copilul

O romanca din Spania a fost obligata de sot si de socrii sai sa se prostitueze, fiind amenintata ca, altfel, i se va lua copilul. Femeia era agresata fizic tot timpul si era lasata fara bani. Acesta e cosmarul prin care a trecut romanca si pe care se chinuie din greu sa nu si-l mai aduca aminte.

Regiuni din Italia impun carantina calatorilor care revin din Spania, Grecia si Malta

Mai multe regiuni din Italia vor impune carantina calatorilor care se intorc din anumite tari europene considerate ca fiind un risc pentru raspandirea coronavirusului.

Vaccinul ar putea veni din Germania: data promisa de cercetatorii nemti

La cateva zile dupa ce Vladimir Putin a spus ca Rusia are acces la un vaccin impotriva noului coronavirus, reticenta din piata a fost semnificativa. Acum, aflam detalii despre un vaccin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )