Libnet.ro
UNICEF

14:30

Experienta de cosmar pentru o romanca din Spania! A fost obligata sa se prostitueze de catre sot si socri ca sa nu i se ia copilul

Antena3 Antena3,
Experienta de cosmar pentru o romanca din Spania! A fost obligata sa se prostitueze de catre sot si socri ca sa nu i se ia copilul

O romanca din Spania a fost obligata de sot si de socrii sai sa se prostitueze, fiind amenintata ca, altfel, i se va lua copilul. Femeia era agresata fizic tot timpul si era lasata fara bani. Acesta e cosmarul prin care a trecut romanca si pe care se chinuie din greu sa nu si-l mai aduca aminte. continuă pe Antena3

Cosmar pentru Angela Similea. Ce s-a ales de averea fabuloasa, mostenita de la sotul ei

Ghinioanele se tin lant de cea supranumita regina elegantei. Dupa ce a ramas vaduva, in 2011, Angela Similea a pierdut mai multe proprietati din cauza unor datorii catre banca pe care nu a reusit sa le mai achite. Mai mult, cantareata de muzica usoara si-a scos chiar casa la vanzare, iar acum locuieste pe la .

Simona Halep si-a aflat adversarele de la dublu. Meci tare pentru romanca

Simona Halep revine in circuitul WTA saptamana viitoare, la turneul WTA International de la Praga. Dupa o pauza de sase luni, provocata de pandemia de coronavirus, romanca vrea sa stea pe teren cat mai mult. Tocmai din acest motiv a ales sa se inscrie si in proba de dublu a turneului din Cehia. Va face .

Persoanele care vin in Romania din Spania nu vor mai sta in carantina

Persoanele care sosesc in Romania din Spania nu vor mai fi nevoite sa intre in carantina pentru 14 z.

Pensii 2020. Surpriza pentru pensionarii din Romania, odata cu rectificarea indemnizatiilor

In ultima vreme polemicile, promisiunile populiste si dezbaterile pe marginea Legii Pensiilor au ajuns la apogeu. Guvernantii anunta majorari, dar nu asa cum au fost promise la inceputul anului, bazandu-se pe datele din ultima perioada si pe lipsa banilor de la buget, iar opozitia contracareaza aceste majorari prin analize si declaratii publice. Marirea pensiilor cu .

CNSU: Persoanele care se intorc din Spania nu vor fi carantinate

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat in sedinta de astazi Hotararea numarul 39 prin care s-a decis eliminarea Regatului Spaniei de pe lista tarilor pentru care se instituie masura carantinei pentru persoanele care sosesc in Romania, anunta un comunicat de presa CNSU.

Fara carantina pentru persoanele venite din Spania. Ce arata hotararea aprobata luni de CNSU (DOCUMENT)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a aprobat, in sedinta de luni, Hotararea nr. 39 din 10 august 2020, prin care s-a decis eliminarea Spaniei de pe lista tarilor pentru care se instituite.

Cum putem avea alegeri in siguranta. Planul Guvernului pentru scutinul din 27 septembrie

Alegerilor locale din 27 septembrie se pot desfasura fara a creste riscul raspandirii infectiei cu coronavirus, a spus premierul Ludovic Orban, miercuri, in plenul reunit al Parlamentului.

Cum putem avea alegeri in siguranta. Planul Guvernului pentru scrutinul din 27 septembrie

Alegerilor locale din 27 septembrie se pot desfasura fara a creste riscul raspandirii infectiei cu coronavirus, a spus premierul Ludovic Orban, miercuri, in plenul reunit al Parlamentului.

AFCN solicita rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli pentru sesiunea din septembrie

Administratia Fondului Cultural National AFCN) a depus solicitare pentru rectificare bugetului de venituri si cheltuieli, precizand ca pentru plata evaluatorilor suma necesara este de 390. 000 lei, nu 80. 000 lei, suma care urmeaza sa acopere necesarul real al acestor servicii pentru sesiunea de finantare a proiectelor culturale din luna septembrie 2020, potrivit Ministerului Culturii, conform news. ro.

Se intampla la Banca Transilvania chiar acum: mutare uimitoare pentru piata din Romania

In ciuda anului destul de dificil, Banca Transilvania are o veste care o face sa se remarce intre celelalte banci din Romania. in concurenta cu ING, Raiffeisen sau OTP, BT sta foarte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )