Libnet.ro
UNICEF

22:45

Romania, aproape de infringement din cauza poluarii. Ce solicita Comisia Europeana

Antena3 Antena3,
Romania, aproape de infringement din cauza poluarii. Ce solicita Comisia Europeana

Val de anunturi care ne privesc direct au sosit de la Comisia Europeana. Pe de o parte, Comisia sustine Romania in scandalul referitor la decizia Austriei de a plati pentru copiii Romani alocatii la nivelul. continuă pe Antena3

Infringement pe gaze: Romania a ajuns la un pas sa fie trimisa in judecata la Curtea de Justitie a UE din cauza blocarii exporturilor de gaze

Comisia Europeana a decis joi sa trimita un aviz motivat suplimentar Romaniei din cauza faptului ca aceasta nu a eliminat restrictiile impuse comertului cu gaze naturale dintre statele membre, astfel cum se prevede in normele UE privind piata interna in sectorul gazelor naturale. Practic, CE a mai facut un pas in aceasta procedura de infringement pe gaze. Urmatorul este trimiterea in judecata a Romaniei.

Hugo Alfredo Santillan, al doilea boxer decedat in aceasta saptamana din cauza ranilor suferite in ring

Boxerul argentinian Hugo Alfredo Dinamita Santillan a decedat, joi, la varsta de 23 de ani, din cauza ranilor suferite in ring, informeaza theguardian. co. uk.

Urmarile incendiului de la catedrala Notre-Dame. Doua scoli au fost inchise joi din cauza unei concentratii ridicate de plumb

Doua scoli din capitala franceza situate in acelasi cartier cu catedrala Notre-Dame, care gazduiesc pe timpul verii 180 de copii in cadrul unui centru de recreere, au fost inchise joi din cauza unei.

Boxerul rus Maxim Dadashev a decedat la varsta de 28 de ani, din cauza ranilor suferite intr-un meci

Boxerul rus Maxim Dadashev a decedat, marti, la varsta de 28 de ani, din cauza ranilor suferite in meciul cu Subriel Matias din Puerto Rico, care a avut loc vineri, informeaza theguardian. co. uk.

Contre intre Stanescu si Dancila din cauza relatiei cu Dragnea. Nu eu luam deciziile in partid, eu eram izolata la Guvern. Se plateau bani de la partid ca sa ma atace la tv

Premierul Viorica Dancila, validata de Comitetul Executiv al PSD drept candidat al partidului la alegerile prezidentiale din toamna, a respins marti, la finalul reuniunii de partid, reprosurile ce i-au fost aduse in cadrul sedintei de presedintele executiv al PSD Paul Stanescu. Acesta ar fi sustinut, potrivit dezvaluirilor presei, ca Dancila nu are sanse in cursa pentru Cotroceni, fiind urata de romani din cauza asocierii cu Dragnea.

Islanda: Monument in memoria primului sau ghetar disparut din cauza incalzirii climatice

Islanda va amplasa o placa in memoria ghetarului Okjokull, primul ghetar de pe insula care a pierdut acest statut din cauza incalzirii climatice care ameninta disparitia altor 400 de masive glaciare, scrie AFP.

Cazul Sorina. Fetita a ajuns in SUA impreuna cu parintii adoptivi. Au pierdut primul avion din cauza verificarilor amanuntite la frontiera

Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, a ajuns in Statele Unite, impreuna cu parintii adoptivi, dupa mai multe incercari esuate ale procurorului general de a impiedica plecarea. Familia Sacarin, cea care a adoptat-o pe fetita, a pierdut insa primul avion, fiind nevoita sa cumpere bilete pentru un alt zbor, din cauza verificarilor amanuntite facute de politistii de frontiera pe Aeroportul Otopeni, la iesirea din tara.

Actiunile Netflix au scazut din cauza datelor privind numarul de abonati

Socoteala de acasa nu s-a potrivit cu aceea din piata nici in cazul Netflix. Actiunile companiei au scazut, saptamana trecuta, pana la 11%, din cauza declinului numarului de abonati in Statele Unite si a cresterii sub asteptari a celui din strainatate, in trimestrul al doilea, dar casele de brokeraj acorda o perspectiva pozitiva a titlurilor, anticipand o inversare a tendintelor in restul anului, datorita continutului nou solid.

Haos pe aeroporturile din Londra! Avioane blocate din cauza unui front atmosferic!

Traficul aerian pe aeroporturile din Londra este perturbat din cauza unui front atmosferic. Sunt intarzieri la aproape toate decolarile de pe aeroportul Heathrow si aeroportul Lutton, de asemenea, mai multe zboruri.

Un boxer rus s-a stins din viata din cauza ranilor provocate in ring. Lumea este socata de moartea lui Dadashev: in sportul asta insa, un singur pumn te poate aduce aici (VIDEO)

Pugilistul Maxim Dadashev a murit, marti, din cauza ranilor provocate in ring de Subriel Matias, la categoria superusoara. Partida a avut loc vineri, iar sportivul rus, care avea sa se stinga din viata la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )