Libnet.ro
UNICEF

10:15

Romania are 308 cazuri de COVID-19. Cati pacienti sunt tratati la terapie intensiva

Adevărul Adevărul,
Romania are 308 cazuri de COVID-19. Cati pacienti sunt tratati la terapie intensiva

Pana vineri, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 308 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19 coronavirus). Dintre cele 308 de persoane confirmate pozitiv, 31 au fost declarate vindecate si externate 22 la Timisoara, 8 la Bucuresti si unul la Iasi). continuă pe Adevărul

Plata unor rate la credite la anumite banci ar putea fi suspendata pe o perioada de 6 luni. Rares Bogdan: Datorita lui Florin Citu, Romania are un buffer de aproximativ 6 miliarde de euro (VIDEO)

Romania are la dispozitie un buffer de aproximativ 6 miliarde de euro, suma ce i-ar ajunge cateva luni bune fara sa incaseze alti bani, dar chiar si asa statul va continua sa inregistreze venituri in.

Coronavirus in Romania: Alte 16 cazuri noi Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 184 16 pacienti s-au vindecat

Alte 16 cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania, astfel ca bilantul imbolnavirilor a ajuns marti dimineata la 184, a anuntat Grupul de comunicare strategica. 16 pacienti s-au vindecat, de la aparitia COVID-19 in Romania, iar in cursul acestei zile vor mai fi externati alti trei, precizeaza autoritatile.

Germania a raportat oficial peste 9.000 de imbolnaviri cu noul coronavirus. Jurnalistii estimeaza ca in realitate pot exista deja 100.000 de cazuri: Focarele fara simptome sunt adesea nedetectate

Noul tip de coronavirus se raspandeste rapid, numarul oficial de cazuri raportate ajungand in unele state sa se dubleaza la fiecare cateva zile. Aceasta evolutie este mai rapida decat au crezut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )