Libnet.ro
UNICEF

11:30

Romania are drumuri mai proaste decat tarile din Africa

Antena3 Antena3,
Romania are drumuri mai proaste decat tarile din Africa

Romania a ajuns in coada Africii in clasamentul infrastructurii rutiere. Tara noastra se afla pe locul 120 din 137 de tari dupa ce expertii au constatat ca drumurile noastre sunt mai proaste decat in. continuă pe Antena3

SEISM 2018. CUTREMUR de magnitudine 7,5 in Romania! A inceput cel mai mare EXERCITIU SEISMIC din tara noastra

Incepand cu ora 9. 00 s-a declansat exercitiul national SEISM 2018, cel mai mare exercitiu seismic din Romania, din ultimii 20 de ani. Este cea mai ampla simulare de interventie in caz de seism maj.

SEISM 2018. CUTREMUR de magnitudine 7,5 in Romania! A inceput cel mai mare EXERCITIU SEISMIC din tara noastra (VIDEO)

Incepand cu ora 9. 00 s-a declansat exercitiul national SEISM 2018, cel mai mare exercitiu seismic din Romania, din ultimii 20 de ani. Este cea mai ampla simulare de interventie in caz de seism maj.

Norica Nicolai (ALDE): Libertatea de expresie nu este mai importanta decat o procedura birocratica; Ce spune despre o noua Ordonanta 13

Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, a declarat intr-un interviu pentru RFI Romania ca protestele spontane nu pot fi agreate decat in limitele in care sunt reglementate in lege, iar libertatea de expresie nu e mai importanta decat o procedura birocratica.

Tarile din jurul Romaniei se BLINDEAZA cu AUR! Dupa ce Polonia a facut o achizitie similara, Ungaria si-a majorat de 10 ori rezervele de metal galben

Tarile din Centrul si Estul Europei par sa fie din ce in ce mai interesate sa-si creasca rezervele de aur. Recent, Polonia a facut o achizitie surpriza. in doar doua luni, iulie-august 2018, Varsovia a.

Alegeri Bavaria: CSU a obtinut unul dintre cele mai slabe rezultate electorale din ultimii ani

Aliatii bavarezi ai cancelarului german Angela Merkel CSU), au obtinut duminica cel mai slab rezultat electoral din 1950, directionand voturile spre partidul de extrema-dreapta AfD si cel ecologist, intr-un regres care genereaza tensiuni in guvernul national predispus la criza, relateaza Reuters citat de Mediafax.

Povestea tulburatoare a batranei care face haine din lana si care are sotul in carje si o fata cu sindrom Down: E mai muncitoare decat cel mai workaholic corporatist

O batrana de 78 de ani din satul Corbsori din comuna argeseana Corbi face de ani buni haine si accesorii minunate din lana la preturi derizorii. Femeia are sotul in carje si o fata cu sindrom Down, iar povestea ei a fost facuta cunoscuta in mediul online de catre Silviu Man, unul dintre cei mai apreciati tineri actori.

VIDEO Cum a ajuns varza de Buzau mai scumpa decat in anii precedenti: S-au decalat muncile campului

Gospodinele mai au de asteptat pana vor pune varza in butoaie. Din pricina secetei, recoltarea verzei de Buzau a intarziat doua saptamani, iar pretul din piete ii face pe clienti sa strambe deocamdata din nas. Fermierii din zona Buzaului abia acum strang recolta si se plang ca o mare parte din aceasta este compromisa.

Romania are o noua autostrada. Cand va fi deschisa circulatiei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutierea efectuat pre-receptia lotului Ogra Iernut, realizat de constructorul german Geiger, au declarat surse oficiale. Aceasta sectiune din.

TRAGEDIE in lumea vedetelor! A intrat in MOARTE CLINICA! Doctorii nu au mai putut face nimic! Din pacate...

Astrologul Iona Burculeta dezvaluit experientadramatica prin care a trecut din cauza problemelor grave de sanatate! in urma cu cativa ani acesta a intrat in moarte clinica, inainte de a fi.

Alerta la cel mai mare centru comercial din Bucuresti: Incendiul la Mobexpert Baneasa (VIDEO)

Au fost momente de panica la centrul comercial din Baneasa! Un incendiu a izbucnit la magazinul Mobexpert, potrivit ISU Bucuresti-Ilfov. Incendiul se manifesta la o anexa in care, se pare, se recicleaza material.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )