Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri Bavaria: CSU a obtinut unul dintre cele mai slabe rezultate electorale din ultimii ani

Hotnews Hotnews,
 Alegeri Bavaria: CSU a obtinut unul dintre cele mai slabe rezultate electorale din ultimii ani

Aliatii bavarezi ai cancelarului german Angela Merkel CSU), au obtinut duminica cel mai slab rezultat electoral din 1950, directionand voturile spre partidul de extrema-dreapta AfD si cel ecologist, intr-un regres care genereaza tensiuni in guvernul national predispus la criza, relateaza Reuters citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Care este povestea uneia dintre cele mai mici republici din lume

Ce a inceput ca o gluma de intai aprilie s-a transformat in una dintre cele mai mici republici din lume Rezidentii republicii Uzupis, situata in interiorul capitalei Lituaniei Vilnius, spun ca daca te uiti in ochii Sirenei Uzupis atunci cand treci podul si intri in republica nu vei mai vrea sa pleci niciodata, scrieBBC.

Cele mai nebunesti declaratii facute de Kanye West la intalnirea cu Trump, catalogata drept un dezastru: rapperul a injurat in Biroul Oval VIDEO

Rapperul Kanye West 41 de ani) s-a intalnit cu presedintele Donald Trump 72 de ani), iar evenimentul a fost descris de presa americana drept un dezastru si unul dintre cele mai nebunesti si bizare spectacole ce a avut loc in Biroul Oval. Artistul, un fan declarat al republicanului, a facut o serie de declaratii ciudate, l-a imbratisat si l-a numit erou pe liderul de la Casa Alba si chiar a injurat.

Melania Trump se considera una dintre cele mai hartuite persoane din lume

Prima-doamna a SUA, Melania Trump, a declarat pentru ABC News ca este una dintre cele mai hartuite persoane din lume si ca exista oameni la Casa Alba in care nu are incredere.

Familia Gupta, una dintre cele mai puternice dinastii de business din India, a cumparat combinatul siderurgic din Galati

Grupul britanic Liberty, parte a aliantei mondiale GFG apartinand omului de afaceri Sanjeev Gupta, va prelua combinatul siderurgic ArcelorMittal Galati, alaturi de alte trei unitati din Europa, conform unui acord.

Cum a ratat eliberarea conditionata unul dintre cei mai influenti oameni ai Timisoarei postdecembriste: Executarea integrala a pedepsei este regula

Fostul sef al Directiei de Patrimoniu din Primaria Timisoara, considerat unul dintre cei mai puternici si influenti oameni ai Timisoarei postdecembriste, ajuns la inchisoare intr-un dosar de abuz in serviciu, a fost la un pas de a fi eliberat conditionat. Sentinta prin care a fost dispusa eliberarea a fost, insa, anulata in urma unei contestatii a procurorilor DNA.

FOTO Lectii prin Skype cu unul dintre cei mai buni profesori de chitara din lume.in Romania sunt foarte multi copii deosebit de talentati, in multe domenii

Alexandru Mare, un pusti talentat de doar 14 ani, din Cluj, ia lectii de chitara clasica prin Skype de la Denis Azabagic, unul dintre cei mai apreciati dascali de chitara clasica de pe glob.

Care sunt zonele din Bucuresti cu cele mai multe victime provocate de seism, potrivit scenariului realizat de autoritati

Cele mai multe victime cauzate de seism, in scenariul realizat de Departmentul pentru Situatii de Urgenta, sunt in zona Universitate-Centrul Vechi: aproximativ 200 de persoane. Totodata, din cauza aceluiasi cutremur ipotetic s-a daramat unul dintre corpurile Spitalului Colentina.

Autostrada Ploiesti Brasov e mai aproape de a deveni realitate, dar mai dureaza

Autostrazile din Romania reprezinta un subiect deosebit pentru glume si bancuri, dar Viorica Dancila este optimista ca, cel putin in cazul tronsonului Ploiesti Brasov, lucrurile se vor schimba in curand. Drumul de la Bucuresti la Brasov este unul dintre cele mai circulate din Romania. in acelasi timp, este cea mai importanta sursa de stres [] .

Cele mai fascinante palarii de la nunta Printesei Eugenie

Nunta Printesei Eugenie de ieri a fost si ocazia de a admira parada de palarii si fascinators pe carfe invitatele le-au purtat, conform codului vestimentar a astfel de manifestari ale casei regale. Iata-le pe cele mai frumoase.

Romania printre tarile cu cele mai mari vanzari de pesticide

Cele mai semnificative vanzari de pesticide in 2016 in Uniunea Europeana s-au inregistrat in Spania, Franta, Italia si Germania 79% din total), ele fiind urmate de Romania, Portugalia si Ungaria, arata datele publicate luni de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2859 seconds )