Libnet.ro
UNICEF

16:45

Romania, cea mai mare rata anuala negativa a inflatiei din Uniunea Europeana, in mai

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania, cea mai mare rata anuala negativa a inflatiei din Uniunea Europeana, in mai

In mai, Romania a inregistrat cea mai mare inflatie negativa in randul celor 28 de state membre ale Uniunii Europene, cu o rata de minus 3%, fata de minus 2,6% in aprilie, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Cea mai mare parte a investitiilor ASF - catre sectorul IT

Cea mai mare parte din cheltuielile de investitii, in bugetul de anul acesta, al Autoritatii de Supraveghere Financiara, merge catre sectorul IT, a spus, ieri, Mircea Ursache, vicepresedintele ASF.

Romania a inregistrat in luna mai cea mai scazuta rata a inflatiei anuale din UE, de -3%

Romania a inregistrat in luna mai cea mai scazuta rata a inflatiei anuale din Uniunea Europeana, de -3%, in timp ce la nivelul UE inflatia a fost -0,1%, potrivit datelor publicate joi de biroul de statistica Eurostat, potrivit News. ro.

Gigantul chinez online Tencent, aproape de cea mai mare tranzactie din istoria jocurilor pentru mobile. Tinta este o companie din Finlanda

Gigantul online Tencent, o super-companie ce valoreaza peste 210 miliarde dolari, este aproape de a plati 6,6 miliarde dolari pentru preluarea a trei sferturi din actiunile companiei finlandeze Supercell, cunoscuta pentru jocul Clash of Clans. Doua dintre jocurile companiei sunt in top 10 al aplicatiilor cu cele mai mari venituri pe App Store in SUA, iar finlandezii obtin zilnic venituri de 4 milioane dolari din Clash of Clans, scrie Reuters.

Cea mai mare petrecere retro din Romania incepe, in seara asta, la Cluj. Programul evenimentului

Bonnie Tyler, Smokie, Mr. President, Dr. Alban, No Mercy si E-Type concerteaza joi si vineri, 16 si 17 iunie, la Cluj-Napoca in cadrul evenimentului numit We Love Retro.

Informare meteo de canicula, disconfort termic si instabilitate atmosferica accentuata, pana sambata la ora 23, pentru cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi o informare de canicula, disconfort termic si instabilitate atmosferica accentuata, valabila intre 17 iunie, ora 12 si 18 iunie, ora 23. Potrivit ANM,.

Cea mai mare pepiniera din tara va fi gata la finele acestei luni

Lucrarile vor fi finalizate de compania Recon dupa ce Conforest SA a abandonat lucrarile cu o luna inainte de expirarea termenului limita. Pepiniera trebuie sa fie gata la finele lunii iunie.

Previziunile unui barbat pentru 2016, cea mai mare farsa a anului

Un barbat a reusit sa convinga pe toata lumea ca poate prezice viitorul. Facebook este o unealta exceptionala in mainile persoanei potrivite. Iar in ziua de azi,unii oameni sunt dispusi sa creada aproape orice citesc pe reteaua sociala, fara a lua in calcul imediat posibilitatea ca sunt inselati. Un utilizator al retelei sociale a hotarat [].

Bacalaureat 2016 Cluj. Peste 4.000 de elevi sustin examenul de maturitate in judetul cu cea mai mare promovabilitate la BAC in 2015

Peste 4. 000 de liceeni din Cluj au intrat de azi, 13 iunie, in febra examenului de Bacalaureat. 548 dintre acestia sunt absolventi de anul acesta, iar restul, din promotiile anterioare.

Romania, cea mai nationalista trupa de la Euro

Echipa Romaniei este singura selectionata prezenta la EURO 2016 alcatuita doar din jucatori nascuti in tara pe care o reprezinta si din parinti cu aceeasi nationalitate.

Romania, cea mai rasista echipa de la EURO 2016

Echipa Romaniei este singura selectionata prezenta la EURO 2016 ce este alcatuita doar din jucatori nascuti in tara pe care o reprezinta si din parinti cu aceeasi nationalitate, informeaza Liga Profesionista de Fotbal.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )