Libnet.ro
UNICEF

15:00

Romania doneaza Republicii Moldova 95 de microbuze pentru transportul elevilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania doneaza Republicii Moldova 95 de microbuze pentru transportul elevilor

Guvernele Romaniei si Republicii Moldova vor stabili in cadrul sedintei comune de joi, de la Piatra Neamt, lista localitatilor care vor beneficia de o donatie de 95 de microbuze, a anuntat ministrul dezvoltarii, Sevil Shhaideh, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu este din nou cetatean al Republicii Moldova. Judecatoria Chisinau a suspendat decretul lui Dodon. Reactia fostului presedinte (VIDEO)

UPDATE:Traian Basescu a confirmat informatia intr-o interventie telefonica in direct pentru B1TV. Eu de astazi sunt din nou cetatean al Republicii Moldova panase.

Decretul lui Dodon a fost suspendat. Traian Basescu isi pastreaza cetatenia Republicii Moldova

Judecatoria Chisinau a emis o incheiere luni, 20 martie, de suspendare a decretului presedintelui Igor Dodon privind retragerea cetateniei Republicii Moldova lui Traian Basescu.

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, ar putea ataca la Curtea de Apel decizia privind suspendarea decretului privind retragerea cetateniei moldovenesti a lui Traian Basescu

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, ar putea ataca la Curtea de Apel decizia instantei de judecata care a suspendat, luni, decretul privind retragerea cetateniei moldovenesti a fostului sef de stat Traian Basescu.

Surse: Executivul Romaniei si cel al Republicii Moldova ar putea avea o sedinta restransa, joi, la Piatra-Neamt

O sedinta restransa a Guvernelor Romaniei si Republicii Moldova ar putea avea loc joi, la Piatra-Neamt, potrivit unor surse oficiale.

Guvernul Republicii Moldova a ramas fara trei ministri

Trei ministere sunt fara ministri in functie si aceasta situatie ar putea continua pentru mai multa vreme, considera unii experti politici din Moldova. Contactat de IPN pentru a se expune asupra situatiei, directorul executiv al Asociatiei pentru Democratie Participativa ADEPT, Igor Botan, spune ca numirea ministrilor e un joc in triunghi intre PDM, PL si Presedintie.

Presedintele Parlamenului il critica pe Igor Dodon, pentru initiativa de a inlocui Istoria Romanilor cu cea a Republicii Moldova

Presedintele Parlamentului din Republica Moldova, Andrian Candu, a criticat, luni, initiativa presedintelui Igor Dodon de a inlocui Istoria Romanilor cu Istoria Moldovei.

Rugby Europe Championship: Romania - Georgia 8-7/ Victorie dramatica pentru tricolori

Nationala de rugby a Romaniei a suferit pana in ultima secunda pentru o victorie mare impotriva Georgiei, in ultima etapa din Rugby Europe Championship. Stejarii au invins la limita, scor 8-7, puternica echipa adversa. Meciul a avut loc pe Stadionul Arcul de Triumf.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )