Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decretul lui Dodon a fost suspendat. Traian Basescu isi pastreaza cetatenia Republicii Moldova

Adevărul Adevărul,
Decretul lui Dodon a fost suspendat. Traian Basescu isi pastreaza cetatenia Republicii Moldova

Judecatoria Chisinau a emis o incheiere luni, 20 martie, de suspendare a decretului presedintelui Igor Dodon privind retragerea cetateniei Republicii Moldova lui Traian Basescu. continuă pe Adevărul

Traian Basescu este din nou cetatean al Republicii Moldova. Judecatoria Chisinau a suspendat decretul lui Dodon. Reactia fostului presedinte (VIDEO)

UPDATE:Traian Basescu a confirmat informatia intr-o interventie telefonica in direct pentru B1TV. Eu de astazi sunt din nou cetatean al Republicii Moldova panase.

Tutuianu: Alexandru Oprea a fost suspendat din PSD, dar isi va pastra presedintia CJ Dambovita

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Dambovita, Alexandru Oprea, a fost suspendat din calitatea de membru al PSD, dar va avea in continuare sustinerea politica a partidului si isi va pastra functia administrativa, a anuntat, sambata, intr-o declaratie de presa, presedintele PSD Dambovita, senatorul Adrian Tutuianu, potrivit News. ro.

Traian Basescu ii cere lui Klaus Iohannis sa o demita pe Laura Codruta Kovesi: La incalcarea Constitutiei nu mai este varianta. Se taie precum tai cu bisturiul (VIDEO)

Cuvinte dure ale lui Traian Basescu la adresa lui Laura Codruta Kovesi si Klaus Iohannis. Fostul presedinte ii cere lui Iohannis sa il demita pe procurorul sef al DNA pentru ca a incalcat.

Traian Basescu cere demiterea Laurei Codruta Kovesi, pe motiv ca DNA a incalcat separatia puterilor in stat

Fostul sef al statului, Traian Basescu, l-a criticat duminica pe presedintele Klaus Iohannis pentru faptul ca s-a declarat multumit de activitatea Laurei Codruta Kovesi in fruntea DNA.

Un arbitru a fost suspendat PE VIATA. Motivul HALUCINANT care a dus la decizia drastica (VIDEO)

Un arbitru ghanez a fost suspendat pe viata din activitatile sportive, potrivit Sport. ro. Joseph Lamptey a fost suspendat de FIFA, fiind acuzat ca a aranjat meciul din preliminariile Cupei Mondiale 2018, dintre.

Alexandru Oprea a fost suspendat din PSD, dar partidul il sustine in continuare la conducerea Consiliului Judetean Dambovita

Alexandru Oprea are in continuare sprijinul PSD in functia de presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, dar a fost suspendat din functia de membru al partidului, a anuntat sambata senatorul Adrian Tutuianu, presedintele PSD Dambovita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )