Libnet.ro
UNICEF

16:00

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, ar putea ataca la Curtea de Apel decizia privind suspendarea decretului privind retragerea cetateniei moldovenesti a lui Traian Basescu

România Liberă România Liberă,
Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, ar putea ataca la Curtea de Apel decizia privind suspendarea decretului privind retragerea cetateniei moldovenesti a lui Traian Basescu

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, ar putea ataca la Curtea de Apel decizia instantei de judecata care a suspendat, luni, decretul privind retragerea cetateniei moldovenesti a fostului sef de stat Traian Basescu. continuă pe România Liberă

Igor Dodon critica initiativa democratilor privind anularea imunitatii deputatilor: Guvernarea va incerca sa intimideze cu dosare fabricate, fie pentru a le inchide gura alesilor, fie pentru a-i forta sa devina neutri

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a criticat, marti, initiativa parlamentarilor PDM privind anularea imunitatii deputatilor, pe motiv ca este un instrument suplimentar de presiune si santaj politic al democratilor.

Igor Dodon prins ca face specula cu pasapoarte si de ce se vad cele doua guverne

Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, face specula cu pasapoartele moldovenesti. Totul se rezuma acum la cat vor costa aceste pasapoarte ce ofera libera circulatie in spatiul european. Cu toate acestea, altele sunt motivele pentru care se intalnesc pe 23 martie guvernele Romaniei si Republicii Moldova.

Judecatoria Chisinau a suspendat temporar decretul prin care Dodon i-a retras cetatenia lui Basescu. Primul termen al procesului intentat de fostul presedinte al Romaniei liderului moldovean va avea loc in 16 mai

Magistratii Judecatoriei Chisinau au suspendat temporat decretul prin care presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a retras cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu.

Presedintele Parlamenului il critica pe Igor Dodon, pentru initiativa de a inlocui Istoria Romanilor cu cea a Republicii Moldova

Presedintele Parlamentului din Republica Moldova, Andrian Candu, a criticat, luni, initiativa presedintelui Igor Dodon de a inlocui Istoria Romanilor cu Istoria Moldovei.

Decretul lui Dodon a fost suspendat. Traian Basescu isi pastreaza cetatenia Republicii Moldova

Judecatoria Chisinau a emis o incheiere luni, 20 martie, de suspendare a decretului presedintelui Igor Dodon privind retragerea cetateniei Republicii Moldova lui Traian Basescu.

Participarea la Eurovision va avea loc sub patronajul lui Igor Dodon

Administratia prezidentiala isi anunta sustinerea pentru doua initiative culturale. Este vorba despre participarea delegatiilor Republicii Moldova la concursul muzical Eurovision si la Festivalul International al Tinerilor si Studentilor, editia a XIX-a, transmite IPN.

Igor Dodon a semnat decretul de revocare a ministrului Eduard Grama

Presedintele Igor Dodon a semnat decretul cu privire la revocarea lui Eduard Grama din functia de ministru al Agriculturii si industriei alimentare. intr-o postare pe Facebook, seful statului a scris ca este gata sa se semneze in fiecare zi decrete de revocare a demnitarilor din aceasta guvernare, transmite IPN.

Traian Basescu este din nou cetatean al Republicii Moldova. Judecatoria Chisinau a suspendat decretul lui Dodon. Reactia fostului presedinte (VIDEO)

UPDATE:Traian Basescu a confirmat informatia intr-o interventie telefonica in direct pentru B1TV. Eu de astazi sunt din nou cetatean al Republicii Moldova panase.

Surse: Executivul Romaniei si cel al Republicii Moldova ar putea avea o sedinta restransa, joi, la Piatra-Neamt

O sedinta restransa a Guvernelor Romaniei si Republicii Moldova ar putea avea loc joi, la Piatra-Neamt, potrivit unor surse oficiale.

Romania doneaza Republicii Moldova 95 de microbuze pentru transportul elevilor

Guvernele Romaniei si Republicii Moldova vor stabili in cadrul sedintei comune de joi, de la Piatra Neamt, lista localitatilor care vor beneficia de o donatie de 95 de microbuze, a anuntat ministrul dezvoltarii, Sevil Shhaideh, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )