Libnet.ro
UNICEF

18:15

ROMANIA-ELVETIA LIVE. Elogii pentru tricolori. ROMANIA-ELVETIA LIVE

Antena3 Antena3,
ROMANIA-ELVETIA LIVE. Elogii pentru tricolori. ROMANIA-ELVETIA LIVE

Grzegorz Krychowiak, unul dintre cei mai cunoscuti jucatori ai nationalei Poloniei, a fost impresionat de meciul formidabil reusit de Romania impotriva Frantei,. continuă pe Antena3

ROMANIA-ELVETIA LIVE ONLINE. Unde poti vedea ROMANIA-ELVETIA LIVE ONLINE

Mai bine de o mie de suporteri tricolori participa la parada fanilor catre Parc des Princes, eveniment organizat in premiera pentru romani la acest turneu.

ROMANIA-ELVETIA LIVE - EURO 2016 1-1: Elvetia domina finalul de meci

Mai bine de o mie de suporteri tricolori participa la parada fanilor catre Parc des Princes, eveniment organizat in premiera pentru romani la acest turneu.

ROMANIA-ELVETIA LIVE. Unde poti vedea ROMANIA-ELVETIA LIVE la Euro 2016

ROMANIA-ELVETIA LIVE Televiziunile europene si-au marit audientele gratie primelor cinci zile de la EURO 2016 din Franta, cu recorduri in Germania, Italia si Franta, a anuntat miercuri UEFA.

ROMANIA-ELVETIA LIVE. Scorul partidei a fost dezvaluit printr-o gafa a unei televiziuni

Televiziunea Sky Sports a starnit controverse dupa ce a lasat impresia ca are informatii din interior despre trucarea meciurilor la EURO 2016.

Romania - Elvetia 1-1. Primul punct obtinut de tricolori la EURO 2016

Meciul dintre Romania si Elvetia s-a incheiat 1-1, in a doua partida de la EURO 2016. ROMANIA - ELVETIA LIVE 1-1, min 74. Shaqiri incearca o foarfeca laterala.

EURO 2016. Romania - Elvetia. Veste proasta pentru suporterii nationalei

Fanii nationalei Romaniei se pregatesc intens pentru a doua partida a echipei noastre la Euro 2016, astazi, de la ora 19. 00, contra Elvetiei. Tricolorii vor juca tot la Paris, dar nu pe Stade de France, ci .

Romania - Elvetia, echipele de start

Iata echipele de start pentru meciul Romania - Elvetia de la EURO 2016, anuntate oficial inainte de meci. Partida este live text aici, de la ora 19:00.

O brigada din Rusia va arbitra meciul Romania-Elvetia

UEFA a anuntat ca meciul Romania-Elvetia va fi condus la centru de arbitrul rus Serghei Karasev, ajutat de Nikolai Golubev si Tikhon Kalugin. Centralul rus a mai arbitrat o singura data nationala.

Romania-Elvetia, meciul revansei dupa 22 ani (LIVE, 19:00)

In urma cu 22 de ani Romania intalnea Elvetia la Detroit dupa o victorie de rasunet in fata Columbiei la Cupa Mondiala, insa partida cu jucatorii din Tara Cantoanelor ne-a adus cu picioarele pe pamant si asa am reusit sa ajungem pana in sferturi. De aceasta data avem nevoie ca de aer de o victorie pentru a continua la EURO 2016 si toata Romania asteapta cele trei puncte pe Parc de Princes din Paris.

Adevarul Live, EURO 2016: o zi pana la meciul Romania Elvetia! Planul lui Iordanescu pentru calificare

Emisiunea Adevarul Live de la ora 14. 00 va fi gazda unor discutii despre Campionatul European de Fotbal. in direct de la Paris, Amir Kiarash ne va da ultimele vesti din tabara tricolorilor inaintea confruntarii dintre Romania si Elvetia de maine seara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )