Libnet.ro
UNICEF

19:45

ROMANIA-ELVETIA LIVE. Unde poti vedea ROMANIA-ELVETIA LIVE la Euro 2016

Antena3 Antena3,
ROMANIA-ELVETIA LIVE. Unde poti vedea ROMANIA-ELVETIA LIVE la Euro 2016

ROMANIA-ELVETIA LIVE Televiziunile europene si-au marit audientele gratie primelor cinci zile de la EURO 2016 din Franta, cu recorduri in Germania, Italia si Franta, a anuntat miercuri UEFA. continuă pe Antena3

ROMANIA-ELVETIA LIVE ONLINE. Unde poti vedea ROMANIA-ELVETIA LIVE ONLINE

Mai bine de o mie de suporteri tricolori participa la parada fanilor catre Parc des Princes, eveniment organizat in premiera pentru romani la acest turneu.

ROMANIA-ELVETIA LIVE - EURO 2016 1-1: Elvetia domina finalul de meci

Mai bine de o mie de suporteri tricolori participa la parada fanilor catre Parc des Princes, eveniment organizat in premiera pentru romani la acest turneu.

ROMANIA-ELVETIA LIVE. Scorul partidei a fost dezvaluit printr-o gafa a unei televiziuni

Televiziunea Sky Sports a starnit controverse dupa ce a lasat impresia ca are informatii din interior despre trucarea meciurilor la EURO 2016.

ROMANIA-ELVETIA LIVE. Elogii pentru tricolori. ROMANIA-ELVETIA LIVE

Grzegorz Krychowiak, unul dintre cei mai cunoscuti jucatori ai nationalei Poloniei, a fost impresionat de meciul formidabil reusit de Romania impotriva Frantei,.

Romania - Elvetia 1-1. Primul punct obtinut de tricolori la EURO 2016

Meciul dintre Romania si Elvetia s-a incheiat 1-1, in a doua partida de la EURO 2016. ROMANIA - ELVETIA LIVE 1-1, min 74. Shaqiri incearca o foarfeca laterala.

Iordanescu, reactie dupa Romania - Elvetia: Am cerut echipei sa nu ne retragem, sa punem presiune si sa inchidem jocul cu golul doi. Din pacate, am cazut fizic in partea a doua

Selectionerul Romaniei, Anghel Iordanescu, a explicat de ce fotbalistii au terminat la egalitatate meciul disputat cu Elvetia in Grupa A la EURO 2016, desi conduceau la pauza. Acesta a sustinut ca.

Romania-Elvetia, meciul revansei dupa 22 ani (LIVE, 19:00)

In urma cu 22 de ani Romania intalnea Elvetia la Detroit dupa o victorie de rasunet in fata Columbiei la Cupa Mondiala, insa partida cu jucatorii din Tara Cantoanelor ne-a adus cu picioarele pe pamant si asa am reusit sa ajungem pana in sferturi. De aceasta data avem nevoie ca de aer de o victorie pentru a continua la EURO 2016 si toata Romania asteapta cele trei puncte pe Parc de Princes din Paris.

Romania - Elvetia, echipele de start

Iata echipele de start pentru meciul Romania - Elvetia de la EURO 2016, anuntate oficial inainte de meci. Partida este live text aici, de la ora 19:00.

EURO 2016: Romania a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat cu Elvetia

Romania a terminat cu o remiza meciul disputat cu Elvetia, pe stadionul 'Parc des Princes' din Paris, in Grupa A la EURO 2016. Tricolorii au deschis scorul prin Bogdan Stancu, in .

EURO 2016 UEFA a comunicat numele arbitrului care va conduce Romania - Elvetia. E o cunostinta veche a noastra

Romania si Elvetia se vor intalni miercuri, la Paris, in faza a doua a meciurilor din Grupa A de la Euro 2016, partida urmand a incepe la ora 19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )