Libnet.ro
UNICEF

01:05

EURO 2016. Romania - Elvetia. Veste proasta pentru suporterii nationalei

Antena3 Antena3,
EURO 2016. Romania - Elvetia. Veste proasta pentru suporterii nationalei

Fanii nationalei Romaniei se pregatesc intens pentru a doua partida a echipei noastre la Euro 2016, astazi, de la ora 19. 00, contra Elvetiei. Tricolorii vor juca tot la Paris, dar nu pe Stade de France, ci . continuă pe Antena3

EURO 2016: Romania a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat cu Elvetia

Romania a terminat cu o remiza meciul disputat cu Elvetia, pe stadionul 'Parc des Princes' din Paris, in Grupa A la EURO 2016. Tricolorii au deschis scorul prin Bogdan Stancu, in .

ROMANIA-ELVETIA LIVE. Elogii pentru tricolori. ROMANIA-ELVETIA LIVE

Grzegorz Krychowiak, unul dintre cei mai cunoscuti jucatori ai nationalei Poloniei, a fost impresionat de meciul formidabil reusit de Romania impotriva Frantei,.

EURO 2016. Cosmin Olaroiu, verdict necrutator pentru Nationala Romaniei

Antrenorul de fotbal Cosmin Olaroiu apreciaza ca pentru nationala Romaniei, va fi mai greu in urmatoarele confruntari de la EURO 2016, pentru ca trebuie sa atacam, in meciurile cu.

EURO 2016: Romania termina la egalitate cu Elvetia, scor 1-1, dupa ce a condus printr-un penalty transformat de Stancu (VEZI GOLURILE)

Dupa impresia frumoasa lasata in meciul de debut, pierdut cu 2-1 in fata francezilor, Romania continua sa spere la actualul Campionat European. Tricolorii au terminat la egalitate meciul.

Romania - Elvetia 1-1. Primul punct obtinut de tricolori la EURO 2016

Meciul dintre Romania si Elvetia s-a incheiat 1-1, in a doua partida de la EURO 2016. ROMANIA - ELVETIA LIVE 1-1, min 74. Shaqiri incearca o foarfeca laterala.

Vesti proaste din cantonamentul echipei nationale. Un fotbalist important al Romaniei s-a imbolnavit

Probleme mari pentru Anghel Iordanescu, inaintea meciului Romania Elvetia. Un titular din meciul cu Franta s-a imbolnavit. Bogdan Stancua racit si a.

LIVE TEXT. EURO 2016. Romania egalata de Elvetia. Scor FINAL 1-1

Echipa nationala de fotbal a Romaniei va juca, miercuri seara, al doilea meci din cadrul Grupei A, a Campionatului European de Fotbal. Astfel, tricolorii vor intalni echipa nationala a Elvetiei, pe stadionul Parc de Prince. Meciul incepe la ora 19.

ROMANIA-ELVETIA LIVE. Scorul partidei a fost dezvaluit printr-o gafa a unei televiziuni

Televiziunea Sky Sports a starnit controverse dupa ce a lasat impresia ca are informatii din interior despre trucarea meciurilor la EURO 2016.

LIVETEXTRomania - Elvetia, ora 19.00. Ziua Z pentru tricolorii lui Iordanescu

Euro 2016. Romania va disputa in aceasta seara, cu incepere de la ora 19. 00, cel de-al doilea meci in cadrul Grupei A, impotriva Elvetiei, la Paris, pe stadionul Parc des Princes.

Euro 2016: Patru gadgeturi ieftine care te ajuta sa te bucuri de fiecare meci

Campionatul Euro 2016 este in toi si, in caz ca cel mai mare eveniment sportiv din aceasta perioada v-a prins nepregatiti din punct de vedere tehnologic, am pregatit o lista cu produse ieftine, dar bune, care sa va ajute sa va bucurati mai bine de meciurile de fotbal. Euro 2016 nu a inceput bine pentru [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )