Libnet.ro
UNICEF

01:06

O brigada din Rusia va arbitra meciul Romania-Elvetia

B1 B1,
O brigada din Rusia va arbitra meciul Romania-Elvetia

UEFA a anuntat ca meciul Romania-Elvetia va fi condus la centru de arbitrul rus Serghei Karasev, ajutat de Nikolai Golubev si Tikhon Kalugin. Centralul rus a mai arbitrat o singura data nationala. continuă pe B1

Un rus ne arbitreaza cu Elvetia

UEFA a anuntat o brigada din Rusia pentru meciul Romania-Elvetia programat miercuri de la ora 19:00 pe Parc de Princes din Paris in Grupa A la EURO 2016.

Pronosticul oracolului din Balcesti pentru meciul Romania-Franta: Luam bataie de la 2-0 in sus! (VIDEO)

Fostul presedinte LPF, Dumitru Dragomir, zis si oracolul din Balcesti a fost rugat sa faca un pronostic pentru meciul dintre nationalele Romaniei si Frantei de vineri seara, in timpul unei.

EURO 2016: Ovidiu Hategan va arbitra meciul Polonia - Irlanda de Nord

Romanul Ovidiu Hategan va arbitra meciul Polonia - Irlanda de Nord, din Grupa C a EURO 2016, care se va desfasura duminica in orasul francez Nisa, a anuntat UEFA.

Imaginea turneului oferita de mama fratilor care s-au duelat in meciul Albania - Elvetia (VIDEO)

Imaginea zilei vine de la Euro! Cum unul dintre fiii sai joaca pentru nationala albaneza, iar celalalt pentru echipa Elvetiei, mama fratilor Xhaka a aparut la meciul Albania - Elvetia de la Euro.

EURO 2016 UEFA a comunicat numele arbitrului care va conduce Romania - Elvetia. E o cunostinta veche a noastra

Romania si Elvetia se vor intalni miercuri, la Paris, in faza a doua a meciurilor din Grupa A de la Euro 2016, partida urmand a incepe la ora 19.

Suspiciuni de spionaj inainte de meciul Romania-Franta. Oficialii FRF au depus o plangere la UEFA

Oficialii Federatiei Romane de Fotbal au depus o plangere catre UEFA, acestia fiind nemultumiti de faptul ca doi francezi au fost surprinsi in timp ce filmau antrenamentul inchis.

EURO 2016. Simona Halep i-a felicitat pe fotbalistii romani pentru meciul Romania-Franta

Jucatoarea de tenis Simona Halep a felicitat nationala Romaniei pentru meciul cu Franta, din deschiderea Campionatului European 2016, conform unui mesaj postat pe contul sau de Instagram.

EURO 2016. Ce scrie presa franceza, dupa meciul Romania-Franta: Lumina a venit de la Payet

Presa franceza scrie, dupa meciul de debut din Campionatul European de Fotbal 2016, despre victoria obtinuta de Les Bleus in fata Romaniei, notand ca francezii nu au avut o misiune usoara in fata Romaniei.

Meciul Romania - Franta, ora 22:00, deschide EURO 2016

ACTUALIZARE 22:50 SCOR 0-0 la pauza -------- Meciul dintre echipele nationale ale Frantei si tarii noastre deschide, in aceasta seara, campinatul european de fotbal, editia 2016.

Meciul Romania - Franta a deschis EURO 2016/ SCOR 1-1

ACTUALIZARE 23:24 Bogdan Stancu a egalat pentru Romania din penalty! Franta - Romania 1-1 *ACTUALIZARE 23:16 Giroud a deschis scorul in minutul 57! Franta - Romania 1-0 *ACTUALIZARE 22:50 SCOR 0-0 la pauza -------- Meciul dintre echipele nationale ale Frantei si tarii noastre deschide, in aceasta seara, campinatul european de fotbal, editia 2016.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )