Libnet.ro
UNICEF

08:46

Romania fierbe: astazi, incep meciurile din Fed Cup. Ce s-a intamplat, in trecut, cand fetele au jucat cu britanicele

Adevărul Adevărul,
Romania fierbe: astazi, incep meciurile din Fed Cup. Ce s-a intamplat, in trecut, cand fetele au jucat cu britanicele

Lotul convocat de Ilie Nastase e format din Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu si Sorana Carstea. Adevarul prezinta bilantul acestora in compania adversarelor din acest weekend. continuă pe Adevărul

S-au tras la sorti meciurile din Fed Cup. Simona Halep si Irina Begu joaca in prima zi

Astazi s-au la sorti a meciurile din Fed Cup dintre echipele de tenis ale Romaniei si Marii Britanii.

Primul antrenament in aer liber pentru jucatoarele din Fed Cup dupa o zi in balon

Vremea potrivnica din aceasta saptamana da emotii organizatorilor meciului Romania - Marea Britanie din barajul Grupei Mondiale II a Fed Cup.

Sorana Cirstea a rabufnit dupa meciul din Fed Cup: Am jucat peste tot in lume, am fost facuta tiganca. Noi suntem obisnuiti sa fim persecutati

Meciul disputat de Sorana Cirstea a fost unul dramatic si plin de evenimente neplacute pentru ambele echipe. Fostul mare tenismen Ilie Nastase a fost evacuat de pe arena, iar sportiva britanica in.

S-a stabilit programul intalnirii Romania - Marea Britanie din Fed Cup. Cand va juca Simona Halep cuJohanna Konta

Federatia Romana de Tenis a nominalizat jucatoarele cel mai bine clasate in ierarhia WTA - Simona Halep locul 5 WTA), Irina-Camelia Begu locul 33 WTA), Monica Niculescu locul 47 WTA) si Sorana Cirstea locul 62 WTA) - pentru intalnirea cu Marea Britanie, din 22 si 23 aprilie 2017, din play-off-ul Grupei Mondiale II a Cupei Federatiei.

Prima reactie a Federatiei Britanice de Tenis, dupa scandalul in care a fost implicat Ilie Nastase la Fed Cup: Suntem profund socati de comportamentul capitanului Romaniei. Vom face o plangere oficiala catre ITF

Federatia Britanica de Tenis, prin vocea presedintelui Michael Downey, condamna comportamentul pe care l-a avut Ilie Nastase sambata, in timpul meciului din Fed Cup, dintre Sorana Cirstea si.

Halep risca sa fie blocata la Mamaia: ploaia ameninta Fed Cup! S-a decis ce se va intampla, daca meciurile vor fi anulate

Simona Halep urmeaza sa joace pentru Romania in Fed Cup 22 si 23 aprilie), dupa care va participa la turneul de la Stuttgart 24-30 aprilie). Programul ei poate fi data peste cap de conditiile meteo.

Simona Halep aduce primul punct pentru Romania cu Marea Britanie la Fed Cup

Revenita in echipa de Fed Cup a Romaniei dupa absenta de la meciul cu Belgia, Simona Halep nu i-a lasat nicio sansa lui Heather Watson si a adus primul punct pentru echipa tricolora.

LIVE Fed Cup, Romania - Marea Britanie 3-1. Begu aduce punctul victoriei si ramanem in Grupa Mondiala II

Confruntarea dintre Romania si Marea Britanie din cadrul barajului pentru Grupa Mondiala II a Fed Cup a fost deschisa, sambata, incepand cu ora 12:00, de meciul Simona Halep - Heather Watson. Jucatoarea noastra a castigat in doua seturi dupa un meci dominat autoritar.

Fed Cup, Romania - Marea Britanie 3-1. Romania ramane in Grupa Mondiala II

Romania a invins Marea Britanie in barajul pentru ramanerea in Grupa Mondiala II, obtinand prima victorie dupa doi ani in Fed Cup.

Fed Cup, Romania - Marea Britanie 3-2. Romania ramane in Grupa Mondiala II

Romania a invins Marea Britanie in barajul pentru ramanerea in Grupa Mondiala II, obtinand prima victorie dupa doi ani in Fed Cup.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )