Libnet.ro
UNICEF

13:15

Romania iese ultrarusinos de la EURO 2016

Online Sport Online Sport,
Romania iese ultrarusinos de la EURO 2016

Nationala Romaniei a fost invinsa de Albania, cu 1-0 1-0), in meciul jucat duminica seara la Lyon si devine prima echipa eliminata de la EURO 2016. O partida pe care am fost obligati sa o castigam pentru a conta in lupta pentru calificarea in optimile de finala. Sadiku a marcat unicul gol al meciului in finalul primei reprize, minutul 44, iar Romania a fost neputincioasa in a gasi drumul spre poarta adversa. O bara transversala a lui Andone a fost cea mai mare ocazie a Romaniei in partea secunda. Albania nu mai invinsese Romania din 1948 la Cupa Balcanica. Romania a terminat EURO 2016 pe ultimul loc din grupa. continuă pe Online Sport

Romania, eliminata de la EURO 2016: Nationala a pierdut meciul impotriva Albaniei, dupa 68 de ani in care a fost neinvinsa de aceasta echipa. Franta si Elvetia, calificate in optimi

Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa duminica seara, cu scorul de 0-1, de echipa Albaniei in meciului disputat pe Stade de Lyon, in Grupa A de la EURO 2016, informeaza Digi Sport.

LIVE SCORE. A inceput meciul Romania - Albania, la EURO 2016

Nationala de fotbal a Romaniei isi joaca, duminica seara, calificarea in optimile de finala la Euro, dupa o pauza de 16 ani, la o astfel de competitie Tricolorii au nevoie de victorie cu Albania, insa si un egal ne ofera sanse sa terminam pe unul dintre cele patru locuri trei care merg mai departe in optimi.

Tatarusanu, despre gafa care a eliminat Romania de la EURO 2016

Romania a fost invinsa de Albania, scor 0-1, si a fost eliminata de la Euro 2016, de pe locul 4 din Grupa A. Singurul gol al partidei a fost marcat de Sadiku, in minutul 43, dupa ce a profitat de o .

LIVE SCORE. Romania - Albania la EURO 2016, meciul-test al actualei generatii, incepe la ora 22:00

Nationala de fotbal a Romaniei isi joaca, duminica seara, calificarea in optimile de finala la Euro, dupa o pauza de 16 ani, la o astfel de competitie Tricolorii au nevoie de victorie cu Albania, insa si un egal ne ofera sanse sa terminam pe unul dintre cele patru locuri trei care merg mai departe in optimi.

Reactia lui Denis Alibec dupa eliminarea Romaniei de la Euro 2016

Atacantul Nationalei a oferit primele comentarii dupa ce Romania a parasit EURO 2016. Cred ca e cea mai trista zi din viata mea. imi pare rau ca n-am putut sa castigam si sa merge.

Scandal pe piata media din Romania pe seama meciurilor de la EURO 2016

Compania Telekom s-a facut foc si para dupa ce rivalii de la UPC au introdus in grila de programe doua posturi nemtesti care difuzeaza la liber toate meciurile de la turneul final al Campionatului European - EURO 2016.

Razvan Burleanu, prima reactie dupa eliminarea de la Euro 2016: Trebuie sa fim realisti si sa intelegem ca aceasta prezenta la Campionatul European este o performanta

Romania a parasit Euro 2016 dupa numarul minim de meciuri pe care putea sa le dispute in Franta, tricolorii intorcandu-se acasa dupa terminarea fazei grupelor. Cu doar un singur punct acumulat, Chiriches, Torje si compania au parasit turneul pe usa din dos, dupa 0-1 cu Albania. Razvan Burleanu, presedintele FRF, a oferit prima declaratie dupa prestatia dezamagitoare din Franta: Trebuie sa fim realisti si sa intelegem ca aceasta prezenta la Campionatul European este o performanta.

Revista presei: Nationala Romaniei, umilita la Euro 2016; Stanculescu a murit si Iliescu a facut declaratii; Inundatii in mai multe judete

Meciul Romania Albania, terminat cu scorul de 0 1, inseamna eliminarea nationalei Romaniei de la Euro 2016; generalul Victor Atanasie Stanculescu a murit, iar Iliescu a facut declaratii; sunt inundatii in mai multe judete din tara acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem [].

Euro 2016: Prima plecare de la nationala Romaniei: Mi-as fi dorit mai mult de la acest turneu, dar nu o sa stau acum si sa plang la nesfarsit (FOTO)

In urma meciului dintre Romania si Albania, tara noastra a parasit competitia Euro 2016. Cele mai multe critici au fost la adresa selectionerului Anghel Iordanescu, insa secundul sau, Viorel.

Cati telespectatori s-au uitat la ultimul meci al Romaniei de la Euro 2016

Pro TV a fost lider de audienta cu difuzarea meciului dintre Romania si Albania, de la Euro 2016, in urma caruia Nationala de Fotbal a Romaniei a parasit competitia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )