Libnet.ro
UNICEF

19:16

Romania, eliminata de la EURO 2016: Nationala a pierdut meciul impotriva Albaniei, dupa 68 de ani in care a fost neinvinsa de aceasta echipa. Franta si Elvetia, calificate in optimi

B1 B1,
 Romania, eliminata de la EURO 2016: Nationala a pierdut meciul impotriva Albaniei, dupa 68 de ani in care a fost neinvinsa de aceasta echipa. Franta si Elvetia, calificate in optimi

Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa duminica seara, cu scorul de 0-1, de echipa Albaniei in meciului disputat pe Stade de Lyon, in Grupa A de la EURO 2016, informeaza Digi Sport. continuă pe B1

Cu ce amintiri ramane Romania dupa EURO 2016: Un turneu sub asteptari, potentat de monoglutamatul din partida cu Albania

Romania a fost eliminata din faza grupelor la EURO 2016. Iata care este bagajul cu care am ramas dupa turneul final din Franta.

Romania, eliminata de la Euro 2016: Cum a reactionat internetul

Romania a plecat de la Euro 2016 dupa ce a pierdut duminica seara cu 0-1 meciul cu Albania. Romania s-a clasat astfel pe ultimul loc in grupa, cu un singur punct, in timp ce Franta si Elvetia merg mai departe pe primele doua locuri. Fara sa fim noi neaparat experti in fotbal, putem recunoaste ca [].

infruntare decisiva pentru Romania, la EURO 2016. Dupa esecul dramatic in fata Frantei si egalul fara stralucire cu Elvetia, tricolorii au o singura varianta in meciul cu Albania: victoria (VIDEO)

Meci decisiv duminica seara pentru nationala Romaniei. O intreaga tara isi pune sperantele ca elevii lui Anghel Iordanescu vor invinge Albania si se vor califica in optimile.

infruntare decisiva pentru Romania, la EURO 2016. Dupa esecul dramatic in fata Frantei si egalul fara stralucire cu Elvetia, tricolorii au o singura varianta: victoria (VIDEO)

Meci decisiv duminica seara pentru nationala Romaniei. O intreaga tara isi pune sperantele ca elevii lui Anghel Iordanescu vor invinge Albania si se vor califica in optimile.

Romania iese ultrarusinos de la EURO 2016

Nationala Romaniei a fost invinsa de Albania, cu 1-0 1-0), in meciul jucat duminica seara la Lyon si devine prima echipa eliminata de la EURO 2016. O partida pe care am fost obligati sa o castigam pentru a conta in lupta pentru calificarea in optimile de finala. Sadiku a marcat unicul gol al meciului in finalul primei reprize, minutul 44, iar Romania a fost neputincioasa in a gasi drumul spre poarta adversa. O bara transversala a lui Andone a fost cea mai mare ocazie a Romaniei in partea secunda. Albania nu mai invinsese Romania din 1948 la Cupa Balcanica. Romania a terminat EURO 2016 pe ultimul loc din grupa.

LIVE SCORE. A inceput meciul Romania - Albania, la EURO 2016

Nationala de fotbal a Romaniei isi joaca, duminica seara, calificarea in optimile de finala la Euro, dupa o pauza de 16 ani, la o astfel de competitie Tricolorii au nevoie de victorie cu Albania, insa si un egal ne ofera sanse sa terminam pe unul dintre cele patru locuri trei care merg mai departe in optimi.

Spania - Turcia 3-0, in Grupa D la EURO 2016

Spania a invins Turcia cu scorul 3-0 in meciul disputat pe Stade de Nice din Nisa, in Grupa D la EURO 2016, informeaza DigiSport. Cu 10 minute inainte de pauza, Morata a deschis scorul cu o.

UPDATE CALCULE Adio pentru Romania la EURO 2016? Suntem cel mai slab loc 3!

In urma disputarii a doua etape din jumatate dintre Grupele EURO 2016, Romania ocupa cel mai slab loc 3, ceea ce inseamna ca are sanse mari sa isi faca bagajele de intors pentru Bucuresti.

Euro 2016: UEFA a deschis procedurile disciplinare impotriva Romaniei dupa meciul cu Albania

UEFA, forul de conducere al fotbalului european, a anuntat, luni, ca a deschis procedurile disciplinare impotriva Romaniei, pe fondul incidentelor provocate de catre fanii nationalei in timpul meciului de duminica de la Euro 2016, impotriva Albania, pierdut de catre tricolori cu scorul de 1-0.

Un microbist si-a aruncat televizorul pe geam dupa ce Romania a fost eliminata de la EURO 2016 (VIDEO)

Un microbist infocat si-a manifestat nemultumirea intr-un mod mai mult decat pagubos dupa ce Echipa Nationala a fost eliminata de la Campionatul European, arata B1 TV. Barbatul si-a aruncat.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )