Libnet.ro
UNICEF

16:30

Romania importa gaze de la Gazprom cu circa 10% mai ieftin decat Moldova

Adevărul Adevărul,
Romania importa gaze de la Gazprom cu circa 10% mai ieftin decat Moldova

In perioada iulie - septembrie 2014 pretul de import al gazelor in Romania va fi de 340 de dolari pe mia de metri cubi, cu 10,5% mai mic decat in ultimele trei luni, potrivit estimarilor Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) din Romania citate de Agerpres. continuă pe Adevărul

Romania importa gaze de la Gazprom la un pret cu 8-10% mai mic decat Moldova

In perioada iulie - septembrie 2014 pretul de import al gazelor in Romania va fi de 340 de dolari pe mia de metri cubi, cu 10,5% mai mic decat in ultimele trei luni, potrivit estimarilor Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) din Romania citate de Agerpres.

Vrei sa lucrezi aici? 4 din 10 cei mai mari angajatori privati din Romania ofera si tichete cadou, iar cei mai multi-tichete de masa

Noua din cei mai mari 10 angajatori privati din Romania acorda salariatilor tichete de masa. Mai mult, patru dintre ei le acorda angajatilor si tichete cadou, potrivit unei analize realizate de compania Edenred asupra datelor facute publice de.

Top 10 cele mai populate orase din tara

Datele publicate de Institutul National de Statistica INS) cu ocazia Zilei Mondiale a Populatiei arata ca Romania are din ce in ce mai putini locuitori si va inregistra o scadere de cel putin 7 milioane de persoane pana in 2060. Capitala ramane orasul cel mai populat din tara, urmata de Craiova, Cluj si Brasov.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2105 seconds )