Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania a inregistrat anul trecut al treilea cel mai scazut deficit bugetar din UE

Antena3 Antena3,
Romania a inregistrat anul trecut al treilea cel mai scazut deficit bugetar din UE

Romania a inregistrat anul trecut al treilea cel mai scazut deficit bugetar din Uniunea Europeana, de 1,5% din PIB, dupa Lituania si Letonia, potrivit datelor publicate marti de Eurostat, in timp ce doar. continuă pe Antena3

Romania a inregistrat anul trecut al treilea cel mai mic deficit din UE, de 1,5% din PIB. Danemarca, Germania, Estonia si Luxemburg au avut excedent

Romania a inregistrat anul trecut al treilea cel mai scazut deficit bugetar din Uniunea Europeana, de 1,5% din PIB, dupa Lituania si Letonia, potrivit datelor publicate marti de Eurostat, in timp ce Danemarca, Germania, Estonia si Luxemburg au consemnat excedent bugetar, transmite Mediafax.

Romania, al treilea cel mai scazut deficit bugetar din UE, de 1,5% din PIB

Romania a inregistrat anul trecut al treilea cel mai scazut deficit bugetar din Uniunea Europeana, de 1,5% din PIB, dupa Lituania si Letonia, potrivit datelor publicate marti de Eurostat, in timp ce doar Danemarca, Germania, Estonia si Luxemburg au.

Romania, al treilea cel mai mic deficit bugetar din UE

Tara noastra a inregistrat, anul trecut, al treilea cel mai mic deficit bugetar din Uniunea Europeana, de 1,5% din Produsul Intern Brut, fiind depasita doar de Letonia 1,4%) si Lituania 0,7%), a anuntat astazi Oficiul European de Statistica Eurostat).

Omniasig a revenit pe profit anul trecut, dar subscrierile asiguratorului au scazut

Omniasig Vienna Insurance Group VIG) a inregistrat in 2014 prime brute subscrise in valoare totala de 860,38 milioane lei si un profit net de 15,68 milioane lei, conform standardelor IFRS. Valoarea primelor brute subscrise in 2014 inregistreaza o.

Ficosota Romania, cifra de afaceri neta cu aproape 20% mai mare

Ficosota producator de detergenti, sapunuri si alte bunuri de larg consum) a inregistrat, anul trecut, pe piata din tara noastra, o cifra de afaceri neta de peste 100 milioane lei, in avans cu 19,71% fata de 2013 si cu 71,08% in comparatie cu 2012, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Deficitul bugetar al Romaniei a scazut, anul trecut, la 1,5% din PIB

Deficitul bugetar al Romaniei a fost, anul trecut, de 1,5% din PIB 9,921 miliarde lei), in scadere fata de 2,2% din PIB in 2013 13,906 miliarde lei), conform datelor preliminare publicate, marti, de Oficiul European pentru Statistica Eurostat), informeaza Agerpres.

Romania, al doilea cel mai impovarator regim fiscal dintre economiile emergente cu venituri scazute

Romania are cel mai redus nivel de impovarare fiscala din Europa si unul dintre cele mai mici din lume, insa raportat la media tarilor emergente cu venituri scazute guvernul colecteaza printre cele mai mari taxe, potrivit unui studiu al firmei.

Studiu: Romania are cel mai redus nivel de impovarare fiscala din Europa

Romania are cel mai redus nivel de impovarare fiscala din Europa si unul dintre cele mai mici din lume, potrivit unui studiu al firmei britanice de consultanta UHY Hacker Young, informeaza Mediafax.

Lazea: Romania foloseste cel mai putin forta de munca in varsta la nivel Uniunii Europene

Economistul sef al Bancii Nationale a Romaniei, Valentin Lazea, a declarat ca Romania este tara din Uniunea Europeana care foloseste cel mai putin forta de munca in varsta de 65 pana la 74 de ani,.

Cel mai rapid tren din lume: 590 de kilometri pe ora, viteza atinsa de un tren Maglev din Japonia

Cel mai rapid tren din lume care functioneaza cu ajutorul levitatiei magnetice - Maglev - si apartine companiei Central Japan Railway. Trenul Maglev a obtinut titlul de cel mai rapid tren din lume dupa ce a atins viteza de 590 de kilometri pe ora, doborand astfel recordul anterior de 581 de kilometri pe ora, stabilit in 2003.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )