Libnet.ro
UNICEF

06:45

Romania, investigata de Comisia Europeana

Antena3 Antena3,
Romania, investigata de Comisia Europeana

Comisia Europeana CE) a deschis o procedura oficiala de investigare pentru a evalua daca operatorul roman al sistemului de transport de gaze naturale, Transgaz, a impiedicat exportul de gaze naturale din. continuă pe Antena3

Comisia Europeana ancheteaza restrictiile la exporturile de gaze naturale din Romania

Comisia Europeana CE) a deschis o investigatie, pentru a verifica daca operatorul roman al sistemului de transport de gaze naturale, Transgaz, a impiedicat exportul de gaze naturale din Romania catre alte state membre ale Uniunii Europene.

Transgaz este INVESTIGAT oficial de Comisia Europeana: Este vizat monopolul ABUZIV

Comisia Europeana CE) a deschis o procedura oficiala de investigare pentru a evalua daca operatorul roman al sistemului de transport de gaze naturale, Transgaz, a impiedicat exportul de gaze naturale.

Transgaz INVESTIGAT oficial de Comisia Europeana: Este vizat monopolul ABUZIV

Comisia Europeana CE) a deschis o procedura oficiala de investigare pentru a evalua daca operatorul roman al sistemului de transport de gaze naturale, Transgaz, a impiedicat exportul de gaze naturale.

Comisia Europeana doreste intarirea si finalizarea Uniunii economice si monetare

Comisia Europeana CE) a prezentat ieri un document de reflectie ce contine posibile cai de urmat pentru aprofundarea Uniunii economice si monetare a UE, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar.

Comisia Europeana evoca posibilitatea crearii unui buget al zonei euro

Comisia Europeana a transmis o serie de propuneri privind aprofundarea uniunii economice si monetare, recomandand organizarea unor dezbateri politice pentru adoptarea unor masuri de armonizare fiscala, crearea unei trezorerii.

Comisia Europeana propune un buget cu accent pe locuri de munca, investitii, migratie si securitate

Comisia Europeana a propus un proiect de buget pentru anul 2018, de 160,6 miliarde de euro pentru angajamente, in crestere cu 1,4% fata de anul curent, si de 145 miliarde de euro pentru plati, in crestere cu 8,1% fata de 2017.

Comisia Europeana a propus azi bugetul UE pentru 2018

Comisia Europeana a propus astazi un proiect de buget care tine cont de prioritatile politice ale Partidului Popular European PPE). Proiectul a fost adoptat in plen in martie si vizeaza asigurarea securitatii si a locurilor de munca pentru cetatenii UE, conform unui comunicat de presa trimis Redactiei de PPE.

Business report: Plata defalcata a TVA, modalitatea prin care statul face rost de bani... macar pe termen scurt; Cum va arata aprofundarea economica si monetara a UE: Un hint de la Comisia Europeana; Atentie la structura fortei de munca: Romania - cea ma

Primul cluster agricol din Romania, in negocieri cu coreeni. AgroTransilvania Cluster, primul cluster agricol din Romania, este in negocieri cu companii coreene pentru. Ford Focus RS primeste un pachet exclusiv axat pe performanta. Ford introduce noul pachet exclusiv Option Pack pentru Focus RS. Noul pachet Option Pack va oferi o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )