Libnet.ro
UNICEF

18:30

Romania invinge Suedia, echipa calificata la Cupa Mondiala

Online Sport Online Sport,
Romania invinge Suedia, echipa calificata la Cupa Mondiala

In primul meci disputat de tricolori pe noul stadion Ion Oblemenco din Craiova, echipa nationala a Romaniei a invins Suedia, cu 1-0, prin golul marcat de rezerva Dorin Rotariu. continuă pe Online Sport

Romania risca excluderea de la Cupa Mondiala. Ne-au gasit spaniolii nodul din papura?

Publicatia spaniola AS scrie ca Romania este pe punctul de a pierde calificarea la Cupa Mondiala din Japonia 2019 din cauza folosirii in calificari a unui jucator fara drept de joc.

Suntem cei mai tari in amicale: Romania bate Suedia intr-un meci amical. Gol minunat al lui Dorin Rotariu

Nationala de fotbal a Romaniei a invins formatia Suediei, calificata la Cupa Mondiala 2018, cu scorul de 1-0 0-0), marti seara, pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, intr-un meci amical.

Scenariul cel mai negru prinde contur: Romania poate rata calificarea la Cupa Mondiala de rugby dupa o eroare uriasa. Ce a declarat Alin Petrache

Echipa nationala de rugby a Romaniei ar putea pierde dreptul a a participa la Cupa Mondiala intrucat a folosit un jucator din Tonga, care a evoluat si pentru nationala tarii sale de origine.

Petrache, rezervat in declaratii despre posibila excludere a Romaniei de la Cupa Mondiala

Alin Petrache, presedintele Federatiei Romane de Rugby, a luat pozitie dupa dezvaluirile aparute in presa spaniola conform carora Romania risca sa fie exclusa de la turneul final din 2019.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )