Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania - Irlanda de Nord, vineri, ora 21-45: meciul va fi arbitrat de un multimilionar

Adevărul Adevărul,
Romania - Irlanda de Nord, vineri, ora 21-45: meciul va fi arbitrat de un multimilionar

UEFA l-a delegat pe centralul suedez Jonas Eriksson sa conduca partida Romania - Irlanda de Nord, de vineri, 14 noiembrie, ora 21:45, din preliminariile EURO 2016. continuă pe Adevărul

Program prelungit la metrou si RATB dupa meciul Romania - Irlanda de Nord, din preliminariile EURO 2016

Primaria Capitalei a hotarat ca programul la metrou, dupa incheierea jocului Romania - Irlanda de Nord, din preliminariile Euro-2016, programat vineri, de la ora 21. 45, sa fie prelungit pana dupa miezul noptii, informeaza site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

Evolutia stranierilor, inainte de meciul cu Irlanda de Nord. Probleme in defensiva, dubla pentru Bicfalvi

Linia defensiva este compartimentul care-i da cele mai mari batai de cap lui Anghel Iordanescu, care are probleme cu toti cei cinci fundasi stranieri convocati pentru meciurile cu Irlanda de Nord vineri, ora 21. 45, preliminarii Euro 2016) si Danemarca 18 noiembrie, 20. 30, amical). in schimb, Bicfalvi e in forma in campionatul din Ucraina.

Important pentru fanii care merg la meciul cu Irlanda de Nord. Metroul va circula pana dupa miezul noptii

Primaria Capitalei a hotarat ca programul la metrou, dupa incheierea jocului Romania - Irlanda de Nord, programat vineri, ora 21:45, sa fie prelungit.

FRF ofera bilete la VIP pentru toti fostii internationali care vor sa vada meciul de vineri, cu Irlanda de Nord (ora 21.45)

Federatia Romana de Fotbal ofera cate o invitatie la zona VIP la meciul Romania - Irlanda de Nord, de vineri, fiecarui international roman.

Program prelungit la RATB si Metrorex dupa meciul Romania - Irlanda de Nord

Programul la metrou si RATB va fi prelungit pana dupa miezul noptii, vineri, dupa incheierea partidei Romania - Irlanda de Nord din preliminariile Euro-2016, programat de la ora 21:45, potrivit Federatiei Roman.

Anghel Iordanescu, acelasi om cu o iconita in buzunar: Meciul cu Irlanda de Nord e cel mai important

In calitate de succesor al lui Victor Piturca in postul de selectioner al Romaniei, Anghel Iordanescu a sustinut, luni, o conferinta de presa. Romania va disputa, vineri, de la ora 21. 45, pe Arena Nationala, meciul cu Irlanda de Nord, in cadrul grupelor preliminare pentru EURO 2016.

Romania - Irlanda de Nord: Jucatorii absenti si incerti

Anghel Iordanescu nu va putea conta pe unii jucatori de baza in meciul cu Irlanda de Nord, de pe 14 noiembrie, ora 21:45, din preliminariile EURO 2016.

Jonas Eriksson va arbitra Romania- Irlanda de Nord, in preliminariile Euro 2016

Jocul dintre Romania si Irlanda de Nord din preliminariile pentru Euro 2016 va fi arbitrata de suedezul Jonas Eriksson.

UEFA trimite un suedez sa arbitreze Romania-Irlanda de Nord. Ne-a purtat noroc in doua meciuri

UEFA a decis sa delege o brigada de arbitri din Suedia pentru partida dintre Romania si Irlanda din Preliminariile EURO 2016.

Fanii nord-irlandezi, avertizati de ambasada Marii Britanii: Aveti grija la copiii care fura si la taximetristi, nu beti apa de la robinet, nu urinati pe strada!

Ambasada Marii Britanii a emis o serie de recomandari pentru cei 1000 de suporteri care sunt asteptati vineri la Bucuresti pentru meciul Romania - Irlanda, din preliminariile EURO 2016. Partida are loc de la ora 21. 45 pe Arena Nationala din Bucuresti.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )