Libnet.ro
UNICEF

08:00

Romania a luat primele medalii de aur si argint la Special Olympics la Los Angeles. Medaliile, castigate de Alexandru Pasc si Bogdan Cleniuc

B1 B1,
Romania a luat primele medalii de aur si argint la Special Olympics la Los Angeles. Medaliile, castigate de Alexandru Pasc si Bogdan Cleniuc

Clujeanul Alexandru Pasc si bucuresteanul Bogdan Cleniuc au obtinut pentru Romania primele medalii de aur si argint la Special Olympics la Los Angeles, la probele de inot. Este prima data in 12 ani cand. continuă pe B1

Primele medalii pentru Romania la Jocurile Mondiale Special Olympics

Romania a cucerit primele sale medalii, una de aur si una de argint, la Jocurile Mondiale de vara Special Olympics de la Los Angeles, potrivit paginii oficiale de Facebook a organizatiei din tara noastra.

Romania a cucerit trei medalii de argint la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe pentru juniori si tineret din Portugalia

Romania a cucerit, sambata, trei trei medalii de argint la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe pentru juniori si tineret Under-23) din Portugalia, de la Montemor-o-Velho, scrie Agerpres. Echipajul feminin de.

Medalii de argint pentru Romania, la baschet 3x3 si volei, la Campionatele Europene Universitare

Echipele romanesti care participa la Campionatele Europene Universitare din Serbia, respectiv Italia, au castigat doua medalii de argint. Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia a terminat a doua la baschet 3x3, feminin, in timp ce Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau, a obtinut medalia de argint la volei.

Felicitari sportivilor romani! Trei medalii de argint pentru Romania la CM de kaiac-canoe pentru juniori si tineret

Sportivii romani au obtinut, sambata, trei medalii de argint la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe pentru juniori si tineret, competitie gazduita de Montemor-o-Velho Portugalia), informeaza.

Lotul Romaniei a obtinut doua medalii de argint la Olimpiada Internationala de Lingvistica, organizata in Bulgaria

Echipa Romaniei a obtinut doua medalii de argint la Olimpiada Internationala de Lingvistica din Bulgaria, informeaza un comunicat al Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice. Dan Mircea Mirea, elev in.

Kaiac-canoe: Trei medalii de argint la Mondialele de juniori si tineret din Portugalia

Sportivii romani au cucerit, sambata, trei medalii de argint la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe pentru juniori si tineret Under-23) din Portugalia, de la Montemor-o-Velh .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )