Libnet.ro
UNICEF

07:30

Primele medalii pentru Romania la Jocurile Mondiale Special Olympics

Antena3 Antena3,
Primele medalii pentru Romania la Jocurile Mondiale Special Olympics

Romania a cucerit primele sale medalii, una de aur si una de argint, la Jocurile Mondiale de vara Special Olympics de la Los Angeles, potrivit paginii oficiale de Facebook a organizatiei din tara noastra. continuă pe Antena3

Romania a luat primele medalii de aur si argint la Special Olympics la Los Angeles. Medaliile, castigate de Alexandru Pasc si Bogdan Cleniuc

Clujeanul Alexandru Pasc si bucuresteanul Bogdan Cleniuc au obtinut pentru Romania primele medalii de aur si argint la Special Olympics la Los Angeles, la probele de inot. Este prima data in 12 ani cand.

Felicitari sportivilor romani! Doua medalii de bronz pentru Romania la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe

Sportivii romani au cucerit doua medalii de bronz, duminica, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe pentru juniori si tineret Under-23) din Portugalia, de la Montemor-o-Velho. Paula Postaru a luat bronzul in.

Medalii de aur pentru Romania la Campionatele Mondiale de canotaj under 23

Echipajele de dublu rame masculin si dublu vasle feminin ale Romaniei au obtinut, duminica, medaliile de aur la Campionatele Mondiale de canotaj under 23 de la Plovdiv Bulgaria). Echipajul de.

Medalie de aur pentru Romania la Europenele de la Tbilisi

Inotatoarea Claudia Maria Gadea a adus prima medalie de aur pentru Romania la Festivalul Olimpic al Tineretului European FOTE) de la Tbilisi, luni, in proba de 400 m mixt. Gadea a fost cronometrata.

Felicitari sportivilor romani! Trei medalii de argint pentru Romania la CM de kaiac-canoe pentru juniori si tineret

Sportivii romani au obtinut, sambata, trei medalii de argint la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe pentru juniori si tineret, competitie gazduita de Montemor-o-Velho Portugalia), informeaza.

Medalii de argint pentru Romania, la baschet 3x3 si volei, la Campionatele Europene Universitare

Echipele romanesti care participa la Campionatele Europene Universitare din Serbia, respectiv Italia, au castigat doua medalii de argint. Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia a terminat a doua la baschet 3x3, feminin, in timp ce Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau, a obtinut medalia de argint la volei.

Aur pentru Romania la patru rame fara carmaci

Romania a obtinut azi medalia de aur in proba de patru rame fara carmaci masculin, cu timpul de 6:10:64, la Campionatele Mondiale de canotaj Under-23 de la Plovdiv.

Canotaj: Aur pentru Romania la patru rame fara carmaci masculin, la Mondialele Under-23

Romania a obtinut medalia de aur in proba de patru rame fara carmaci masculin, cu timpul de 6:10:64, la Campionatele Mondiale de canotaj Under-23 de la Plovdiv Bulgaria), informeaza un comunicat remis .

Planurile strainilor pentru Romania: O fundatie patronata de Printul Charles vrea sa cumpere circa 100.000 de hectare de padure in tara noastra pentru a o proteja de taieri masive si exploatare forestiera

Fundatia Conservation Carpathia FCC), o fundatie patronata de Printul Charles al Marii Britanii vrea sa cumpere aproximativ 100. 000 de hectare de padure in Romania, pentru a salva habitatul si a crea una dintre.

Grupa dificila pentru Romania la Mondialul din 2018

Azi la Sankt Petersburg s-au tras la sorti grupele pentru Capmionatul Mondial de Fotbal din 2018.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )