Libnet.ro
UNICEF

09:15

Romania pierde 6,5 miliarde de euro pe an doar pentru ca nu incaseaza TVA

Adevărul Adevărul,
Romania pierde 6,5 miliarde de euro pe an doar pentru ca nu incaseaza TVA

Romania a pierdut 6,595 miliarde euro in 2018 din neincasarea unor venituri reprezentand taxa pe valoarea adaugata TVA), potrivit unui studiu privind deficitul de incasare a TVA publicat joi de Comisia Europeana. continuă pe Adevărul

Romania pierde definitiv aproape 80 de milioane de euro pentru neregulile constatate la fondurile europene din agricultura

Romania pierde definitiv aproape 80 de milioane de euro pentru neregulile constatate la fondurile europene din agricultura, se arata intr-o decizie a Curtii de Justitie a Uniunii Europene care a respins joi, 10.

Consiliul UE a aprobat majorarea bugetului cu 6,2 miliarde euro pe acest an

Consiliul UE a convenit vineri sa suplimenteze bugetul UE pentru 2020 cu 6,2 miliarde euro pentru a aborda impactul crizei provocate de pandemia de COVID-19 si pentru a finanta, printre altele, strategia privind vaccinurile, arata un comunicat de presa. Consiliul a adoptat proiectul de buget rectificativ nr. 8 pentru exercitiul financiar 2020 prin procedura scrisa.

Leguma care imbogateste toti fermierii romani. Un barbat s-a intors de la munca din Italia doar pentru a o cultiva

Daca cei mai multi agricultori se plang de recolte slabe anul acesta, este bine de stiut ca fermierii romani care au ales sa cultive aceasta leguma se imbogatesc. Un barbat chiar s-a intors de la munca din Italia doar pentru a pune aceasta afacere pe picioare! Usturoiul, leguma care imbogateste fermierii romani in timp ce .

Ministrul Sanatatii revine: Avizele epidemiologice se vor cere doar pentru cei de la inceputul ciclului de invatamant. Pot fi eliberate si in prima saptamana de scoala

Avizele epidemiologice vor fi necesare, la inceputul anului scolar, doar pentru cei aflati la inceputul unui ciclu de invatamant, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, citat de News. ro. De asemenea, vor avea nevoie de adeverinte medicale si copiii care au boli cronice, iar aceste documente vor putea fi eliberate si in prima saptamana de scoala, spune Tataru. Reamintim ca medicii de familie au atras atentia ca, in plina pandemie, aproape 3 milioane de elevi si parintii lor ar urma sa treaca prin cabinete intr-un timp foarte scurt, pentru obtinerea acestor avize - in cazul in care ar fi obligatorii pentru toti elevii, asa cum au transmis initial reprezentantii Ministerului Sanatatii, inclusiv ministrul Nelu Tataru.

UPDATE: Romania pierde 80 milioane Euro, recursul facut de fostul Guvern Dancila a fost respins acum de justitia UE. Ce spune acum Radu Cantar

Romania suporta corectii financiare de circa 80 de milioane de euro pentru o serie de nereguli la fondurile europene din agricultura, Curtea de Justitie a Uniunii Europene respingand joi, 10 septembrie 2020, si recursul formulat de fostul Guvern Dancila in acest caz.

Romania a pierdut aproape 6,6 miliarde de euro in 2018 din neincasarea unor venituri reprezentand TVA (studiu Comisia Europeana)

Romania a pierdut 6,595 miliarde euro in 2018 din neincasarea unor venituri reprezentand taxa pe valoarea adaugata TVA), potrivit unui studiu privind deficitul de incasare a TVA publicat de Comisia Europeana.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )