Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania se pregateste din nou de iarna. Temperaturi extrem de mici si ninsori in mijlocul primaverii

Antena3 Antena3,
Romania se pregateste din nou de iarna. Temperaturi extrem de mici si ninsori in mijlocul primaverii

Romania se pregateste din nou de iarna, desi calendaristic suntem in mijlocul primaverii! Va intra in vigoare codul portocaliu de ninsori si precipitatii abundente emis de meteorologi pentru. continuă pe Antena3

Fostul presedinte american, George H.W. Bush, a fost, din nou, spitalizat

Fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii, George H. Bush a fost internat, din nou, intr-un spital din Houston, Texas, unde a mai fost tratat la inceputul lui 2017.

Legea salarizarii unitare, amanata din nou

Legea salarizarii unitare a fostamanata din nou, a anuntat Radu Tudor, marti, la Punctul de intalnire. Liderul deputatilor PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti, ca au.

Seful diplomatiei britanice declara ca SUA ar putea ataca din nou regimul sirian

Ministrul de externe britanic, Boris Johnson, a declarat ca SUA ar putea ataca din nou pozitii ale regimului presedintelui sirian Bashar al-Asad, intr-un articol publicat duminica in cotidianul The Sunday Telegraph.

Seful diplomatiei britanice declara ca SUA ar putea ataca din nou regimul sirian

Ministrul de externe britanic, Boris Johnson, a declarat ca SUA ar putea ataca din nou pozitii ale regimului presedintelui sirian Bashar al-Assad, intr-un articol publicat duminica in cotidianul The Sunday Telegraph, citeaza Agerpres.

Ministrul de externe britanic declara ca SUA ar putea ataca din nou regimul sirian

Ministrul de externe britanic, Boris Johnson a declarat ca SUA ar putea ataca din nou pozitii ale regimului presedintelui sirian Bashar al-Asad, potrivit Agerpres. Seful diplomatiei britanice sustine ca acest.

Elena Gheorghe este din nou iNSARCINATA! Modul INEDIT prin care si-a anuntat fanii ca va fi iar mamica (FOTO)

Elena Gheorghe traverseaza o perioada minunata. Cantareata a anuntat ca asteapta cel de-al doilea sau copil. Impart cu voi, parte din inima mea, bucuria acestui moment. E cea mai frumoasa veste,.

Champions League: Barcelona vs Juventus, meciul de gala al serii - Catalanii incearca din nou imposibilul

Dupa infrangerea drastica din meciul tur, Barcelona spera la o noua revenire pe Camp Nou. Catalanii vor incepe duelul cu Juventus de la 0-3, insa e greu de crezut ca vom asista la repetarea scenariului din partida retur cu PSG. Intalnirea contand pentru sferturile de finala ale Champions League este programata de la ora 21:45. A doua confruntare a serii le va aduce fata in fata pe AS Monaco si pe Borussia Dortmund.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )