Libnet.ro
UNICEF

15:45

Romania va fi promovata in statiile de metrou din Rusia, Germania, Austria si Franta.

România Liberă România Liberă,
Romania va fi promovata in statiile de metrou din Rusia, Germania, Austria si Franta.

Romania va fi promovata ca destinatie turistica in statiile de metrou si pe panouri publicitare stradale in orase din mai multe tari, printre care Germania, Rusia, Franta, Austria, Italia si Spania, a declarat joi Mirela Matichescu, vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism ANT), informeaza Mediafax. Suntem in faza de solicitare a ofertelor in tot ceea ce inseamna campanie de promovare externa. Vorbim de promovare la metrou, de promovare outdor in tot ce inseamna punctele cheie . continuă pe România Liberă

Romania va fi promovata in statiile de metrou din Rusia, Germania, Austria si Franta

Romania va fi promovata ca destinatie turistica in statiile de metrou si panourile publicitare din Rusia,Germania, Austria si Franta. Campania urmeaza sa fie initiata de Autoritatea Nationala pentru.

Romania va fi promovata in statiile de metrou din Rusia, Germania, Austria si Franta

Romania va fi promovata ca destinatie turistica in statiile de metrou si pe panouri publicitare stradale in orase din mai multe tari, printre care Germania, Rusia, Franta, Austria, Italia si Spania, a declarat joi Mirela Matichescu, vicepresedinte al.

Romania, promovata in statiile de metrou din Rusia, Germania, Austria si Franta

Romania va fi promovata ca destinatie turistica in statiile de metrou si pe panouri publicitare stradale in orase din mai multe tari, printre care Germania, Rusia, Franta, Austria, Italia si Spania, a.

Romania va fi promovata in statiile de metrou din Rusia, Germania, Austria si Franta

Romania va fi promovata ca destinatie turistica in statiile de metrou si pe panouri publicitare stradale in orase din mai multe tari, printre care Germania, Rusia, Franta, Austria, Italia si Spania, a declarat Mirela Matichescu, vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism ANT).

Depozitarul central local si cel din Rusia vor colabora in ceea ce priveste serviciile de decontare si depozitare a instrumentelor financiare

Depozitarul central din Federatia Rusa, National Settlement Depository NSD), si Depozitarul Central din tara noastra au semnat un Acord de Cooperare privind relatia de colaborare in ceea ce priveste serviciile de decontare si depozitare a instrumentelor financiare, informeaza un comunicat de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )