Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania ar putea plati un pret mai mare pentru gazele din Rusia de la 1 ianuarie

B1 B1,
Romania ar putea plati un pret mai mare pentru gazele din Rusia de la 1 ianuarie

Preturile gazelor importate din Rusia ar putea creste pentru Romania dupa ce directorul general Gazprom, Alexei Miller a anuntat majorarea pretului exportat in UE de la 1 ianuarie 2017, informeaza Digi . continuă pe B1

Seful Gazprom spune ca pretul gazelor pentru Europa va fi mai mare la inceputul lui 2017

Pretul mediu pentru gazele naturale livrate Europei va fi, cel mai probabil, mai mare in primul trimestru din 2017 decat in ultimul trimestru din 2016, a estimat ieri directorul general al grupului rus Gazprom, Alexey Miller, transmite Itar Tass.

Cea mai mare problema a Romaniei este stabilitatea fiscala

Cea mai mare problema pe care o are tara noastra, la ora actuala, este stabilitatea fiscala, afirma Cristina Chiriac, presedintele Asociatiei Nationale a Antreprenorilor ANAA), adaugand ca nu poate fi creata o clasa antreprenoriala in lipsa stabilitatii fiscale si nici investitorii straini nu pot fi atrasi in lipsa unei prognoze pe urmatorii trei ani.

Cea mai mare lucrare din ultimii 25 de ani, finalizata. Modernizarea retelei de apa a inghitit 38, 7 milioane de lei

Cel mai mare proiect din Calarasi din ultimii 25 de ani a fost finalizat. Extinderea si reabilitarea retelei de apa si canalizare, lucrare care a inghitit 38,7 milioane lei, fara TVA, a fost incheiata.

Cea mai mare companie aeriana romaneasca inaugureaza un nou zbor spre Anglia

Cea mai mare companie aeriana romaneasca a lansat un nou zbor: Cluj-Birmingham. Aeronavele vor zbura de la Cluj spre Birmingham de trei ori pe saptamana, in zilele de luni, miercuri si vineri.

UniCredit va concedia mii de angajati si va lansa cea mai mare emisiune de actiuni din Italia, in incercarea de a se salva

UniCredit vrea sa lanseze pana in iunie cea mai mare emisiune de actiuni din Italia si sa obtina astfel 13 miliarde de euro, bani care vor ajuta la scoaterea din bilant a unor credite neperformante ev.

Calea catre dezvoltare si oportunitati mai bune pentru toti romanii - opinie Anca Dragu si Elisabetta Capannelli

Pe 15 decembrie 2016, Consiliul Directorilor Executivi al Bancii Mondiale a aprobat un imprumut in valoare de 500 milioane euro pentru Romania cel de-al doilea imprumut pentru politici de dezvoltare privind eficientizarea finantelor publice si.

La final de mandat, Raluca Pruna si-a exprimat regretul ca nu a putut sa faca mai multe pentru detinuti

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, sustine ca marele sau regret, la final de mandat, este ca nu a reusit sa treaca prin Parlament legile privind sistemul judiciar si ca nu a reusit sa faca mai multe pentru detinutii din penitenciare.

Romania va plati mai mult pentru gazul rusesc de la 1 ianuarie 2017

Romania va plati un pret mai mare pe gazul importat din Rusia, dupa ce Alexei Miller, directorul general al gigantului Gazprom, a anuntat majorarea pretului exportat in Uniunea Europeana UE) de la 1 ianuarie 2017.

Tariceanu: Ar trebui ca Romania sa accepte un deficit de 3%, care ne blocheaza dezvoltarea viitoare? Sau va trebui sa discutam daca avem nevoie de un deficit mai mare?

Viitorul guvern PSD-ALDE ar putea cere o derogare de la Bruxelles pentru a nu respecta obligativitatea unui deficit de maximum 3% din PIB, a lasat sa se inteleaga liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, duminica, intr-o emisiune la Digi24. Potrivit legislatiei europene, in lipsa unei derogari, o tara UE care depaseste pragul de 3% din PIB deficit suporta sanctiuni.

Masina electrica cu cea mai mare autonomie nu mai e Tesla

In imaginile alaturate este masina electrica ce depaseste, in teorie, recordul de autonomie inregistrat de Tesla. Poarta numele Lucid Motors Air si va ajunge pe piata in 2018. Cu totii visam la masina electrica perfecta cu o autonomie generoasa si un pret accesibil. Se pare insa ca vor mai trece cativa ani pana cand astfel [].

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )