Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania sprijina stabilitatea Republicii Moldova, in contextul crizei din Ucraina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania sprijina stabilitatea Republicii Moldova, in contextul crizei din Ucraina

Romania este profund interesata de pastrarea stabilitatii si integritatii teritoriale a Republicii Moldova in contextul crizei din Ucraina, a afirmat premierul Victor Ponta, la Chisinau, premierul moldovean, Iurie Leanca, aratand ca granita statului vecin este bine pazita impotriva elementelor subversive. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: Romania sprijina stabilitatea Moldovei, in contextul crizei din Ucraina; Leanca: Pazim granita!

Romania este profund interesata de pastrarea stabilitatii si integritatii teritoriale a Moldovei in contextul crizei din Ucraina, a afirmat premierul Victor Ponta, la Chisinau, premierul moldovean, Iurie Leanca, aratand ca granita statului vecin este.

Ponta: Romania sprijina stabilitatea Moldovei, in contextul crizei din Ucraina/ Leanca: Pazim granita!

Romania este profund interesata de pastrarea stabilitatii si integritatii teritoriale a Moldovei in contextul crizei din Ucraina, a afirmat premierul Victor Ponta, la Chisinau, premierul moldovean, Iurie Leanca, aratand ca granita statului vecin este bine pazita impotriva elementelor subversive, potrivit agentiei Mediafax.

John McCain: NATO trebuie sa accelereze aderarea Republicii Moldova, ca raspuns la actiunile Rusiei in Crimeea

Senatorul american John McCain a propus Congresului Statelor Unite sa pledeze pentru accelerarea admiterii Republicii Moldova si Georgiei in NATO ca raspuns la actiunile Rusiei in regiunea ucraineana Crimeea,.

McCain: NATO trebuie sa accelereze aderarea Republicii Moldova si a Georgiei. Elemente antiracheta sunt necesare si in Cehia si Polonia

Congresul SUA ar trebui sa pledeze pentru accelerarea admiterii Republicii Moldova si Georgiei in NATO ca raspuns la actiunile Rusiei in regiunea ucraineana Crimeea, propune senatorul american John McCain, citat de postul Vocea Americii.

McCain: NATO trebuie sa accelereze aderarea Republicii Moldova si a Georgiei

Congresul SUA ar trebui sa pledeze pentru accelerarea admiterii Republicii Moldova si Georgiei in NATO ca raspuns la actiunile Rusiei in regiunea ucraineana Crimeea, propune senatorul american John McCain, citat de postul Vocea Americii.

Experti despre iesirea Ucrainei si Republicii Moldova din Comunitate Statelor Independente: CSI este un cadavru care nici nu mai pute

Kievul a anuntat ca ar putea parasi Comunitatea Statelor Independente CSI), de vreme ce aceasta organizatie nu poate solutiona conflictele intre tarile-membre. Nu ar fi prima tara care iese astfel din CSI. Expertii de la Chisinau spun ca statutul de membru nu ne aduce nici noua vreun folos, insa o eventuala tentativa ar infuria Moscova.

Ponta, la Chisinau: Romania este interesata de pastrarea stabilitatii si integritatii teritoriale a Moldovei in contextul evenimentelor din Ucraina

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, vineri, la Chisinau, cu omologul sau Iurie Leanca, anuntand faptul ca Romania este profund interesata de pastrarea stabilitatii si integritatii teritoriale a.

Estimarea de profit a industriei aeriene, redusa din cauza crizei din Ucraina.

IATA a redus estimarea de profit a industriei aeriene, din cauza crizei din Ucraina. Astfel, transportatorii aerieni vor inregistra in acest an un profit net cumulat de 18,7 miliarde de dolari, redus cu 5% fata de o estimare anterioara, din cauza tensiunilor geopolitice din Ucraina si alte regiuni si a incetinirii cresterii economice in tarile emergente, informeaza Mediafax. Veniturile operatorilor vor atinge aproximativ 745 de miliarde de dolari, cu 2 miliarde de dolari mai mult fata de .

Barack Obama a avertizat Rusia ca vor exista consecinte daca nu accepta calea diplomatica pentru rezolvarea crizei din Ucraina

Presedintele american Barack Obama a declarat, vineri, ca spera in continuare intr-o solutie diplomatica la criza din Crimeea, avertizand Rusia ca vor exista consecinte daca aceasta cale va esua,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )