Libnet.ro
UNICEF

16:30

Romania, in topul tarilor din UE cu cel mai mare risc de sclavie moderna

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania, in topul tarilor din UE cu cel mai mare risc de sclavie moderna

Romania se afla in primele cinci tari din Uniunea Europeana in care riscul de sclavie moderna este cel mai ridicat, se arata in raportul Modern Slavery Index 2017 . In top, pe langa tara noastra se gasesc Grecia, Italia, Cipru si Bulgaria. continuă pe Wall-Street Ro

Romania, in topul tarilor din UE cu mare risc de sclavie moderna

Romania se afla in Top cinci tari din Uniunea Europeana cu risc ridicat de sclavie moderna, alaturi de Grecia, Italia, Cipru si Bulgaria, potrivit Indexului Sclaviei Moderne, care se refera la cele cinci state ca fiind puncte cheie de intrare in regiune pentru migranti, care sunt extrem de vulnerabili la exploatare, relateaza independent. com. mt.

Romania, in topul tarilor cu cel mai mare risc de sclavie moderna

Situatia sclaviei moderne in Romania este considerata a se deteriora mai rau decat in orice alta tara la nivel mondial.

China recastiga locul de cel mai mare creditor strain al S.U.A.

China a achizitionat cele mai multe titluri de trezorerie din ultimii sase ani in iunie, trecand peste Japonia ca cel mai mare imprumutator de peste hotare al guvernului SUA, conform datelor de ieri ale Departamentului Trezoreriei S. A, potrivit Reuters.

Cel mai mare pacat pe care-l poate face o femeie in pat.

Un preot cunoscut in SUA pe nume John Hagee este de parere ca cel mai mare pacat pe care o femeie il poate face in pat este sa rosteasca numele lui Dumnezeu atunci cand se afla in.

Cel mai mare pacat pe care-l poate face o femeie in pat

Un preot cunoscut in SUA pe nume John Hagee este de parere ca cel mai mare pacat pe care o femeie il poate face in pat este sa rosteasca numele lui Dumnezeu atunci cand se afla in.

China a redevenit cel mai mare creditor al SUA

China a efectuat, in luna iunie, cele mai mari achizitii de obligatiuni guvernamentale americane din ultimii sase ani, devansand Japonia si revenind pe prima pozitie in topul creditorilor SUA, arata datele publicate ieri, de Trezoreria SUA, informeaza Reuters.

Unde sa te muti ca sa traiesti bine. Vezi topul oraselor cu cel mai ridicat nivel de trai

Melbourne, al doilea oras ca marime din Australia, este orasul in care se traieste cel mai bine din intreaga lume. Pe locul al doilea s-a plasat capitala Austriei, Viena. Topul oraselor cu cel.

Cel mai mare festival de arta medievala din tara va deveni international

Festivalului Medieval, organizat de Muzeul Bucovinei in incinta Cetatii de Scaun de la Suceava, se va desfasura in intervalul 17 20 august. Peste 500 de invitati oficiali de la noi din tara precum si din Ungaria, Serbia, Italia si Ucraina vor participa la acest eveniment. Festivalului Medieval a ajuns la a XI-a editie.

Rusia si China il intarata pe Kim Jong-un sa atace Guam. in insula se afla cel mai mare depozit de armament american din afara SUA

Coreea de Nord nu ameninta degeaba ca va ataca in primul rand bazele militare din Guam. Moscova si Beijing ar dori ca liderul de la Phenian sa fie suficient de nebun sa loveasca un obiectiv pe care si cele doua capitale il vor distrus.

Cel mai mare cosmar al verii a luat sfarsit! Cum sa scapi de tantari si muste cu ajutorul cafelei

Vara aduce cu sine mai multi tantarii si mustel care cu siguranta iti dau batai de cap. Afla cum le poti alunga cu ajutorul unui ingredient pe care il ai in casa. Cafeaua, caci despre ea este vorba, te poate scapa de .

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )