Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania la vot. Cine lupta pentru Galati

Antena3 Antena3,
Romania la vot. Cine lupta pentru Galati

Astazi mergem la Galati, acolo unde Partidul Puterii Umaniste Social Liberal si-a desemnat astazi candidatul pentru primaria orasului. Umanistii merg pe mana actualului viceprimar, Picu Apostol Roman. Cu state vechi in administratia publica, umanistul crede ca a acumulat suficienta experienta pentru a prelua fraiele orasului de pe malul Dunarii. Printre adversarii de la alegerile din septembrie va avea 2 contracandidati care stiu ce inseamna sa conduci un oras: actualul primar, social democratul Ionut Pucheanu si, din partea Pro Romania, pe fostul primar Marius Stan, care, pentru a putea candida, a fost renuntat la functia de presedinte al clubului Petrolul Ploiesti. rr. continuă pe Antena3

Romania la vot: Cine lupta pentru CJ Galati

In lupta pentru sefia Consiliului Judetean Galati, canditatul PNL, senatorul George Stanga, si-a adus un sprijin de nezdruncinat. la propriu. Este vorba de luptatorul K1 Catalin Morosan, poreclit Moartea din Carpati, care va deschide lista de consilieri judeteni PNL la Galati.

Romania la vot: Cine lupta pentru Craiova

Vorbim acum despre un oras pentru care se lupta doi fosti primari. Este vorba despre Craiova, acolo unde in cursa electorala s-au inscris, printre altii, Lia Olguta Vasilescu si Antonie Solomon. Acesta din urma a avut aproape doua mandate in fruntea orasului. Spun aproape pentru ca al doilea mandat a fost intrerupt de un dosar penal si o arestare. Asta in timp ce Lia Olguta Vasilescu, cea care l-a batut pe Solomon cand au candidat ultima oara la locale, a reuntat la mandat pentru functia de ministru al Muncii in Guvernul Grindeanu. Liberalii il arunca in cursa pentru primaria Craiova pe deputatul Nicolae Giugea, oarecum necunoscut in politica mare. Asta in tip ce Alianta USR-PLUS Dolj merge pe mana avocatul Lucian Sauleanu, decan al Baroului Dolj si detinatorul uneia dintre cele mai mari firme de avocatura din tara.

Romania la vot. Cine lupta pentru Sectorul 1

Dupa primaria Capitalei, cea mai stransa competitie electorala care se va da la Bucuresti este pentru Sectorul 1. Dan Tudorache, actualul primar, vrea sa obtina un al doilea mandat din partea PSD. Principala sa contracandidata este Clotilde Armand, sustinuta la acest scrutin si de PNL.

Romania la vot. Cine lupta pentru sectorul 6

Sectorul sase a intrat de patru ani intr-un amplu program de reabilitare termica a locuintelor, iar acest proiect va continua, spune actualul primar, daca mai primeste un nou mandat.

Romania la vot. Cine lupta pentru Piatra Neamt

La Piatra Neamt s-au format mai multe aliante eletorale ce vor sustine candidatii la Primarie. Cea mai puternica dintre acestea se afla in spatele candidatului propus de PSD. Acesta este nimeni altul decat fostul ministru al Transporturilor, Razan Cuc.

Klaus Iohannis, prima reactie despre interlopii din Romania. Pe cine da vina

Atacul sangeros din lumea interlopa in urma caruia liderul clanului Duduianu a fost ucis l-a ingrijorat si pe presedintele Klaus Iohannis. Seful statului s-a interesat de aceste clanuri interlope si a avut deja mai multe intalniri cu ministrul Internelor, Marcel Vela, pe aceasta tema. Presedintele Klaus Iohannis, ingrijorat de violentele dintre clanurile interlope Presedintele Romaniei, .

Barbat de 44 ani, fara alte boli, rapus de COVID: Scriu si plang. Este despre lupta pentru un loc la Terapie Intensiva, despre birocratie si hartii

Inca o poveste trista despre pandemia de coronavirus si oameni care mor din cauza acestei infectii, fara a avea alte boli asociate. Un pacient diagnosticat cu COVID-19, care s-aluptat pentru viata lui, a muritla Spitalul Judetean de Urgenta Slatina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )