Libnet.ro
UNICEF

07:30

Romania la vot. Cine lupta pentru Piatra Neamt

Antena3 Antena3,
Romania la vot. Cine lupta pentru Piatra Neamt

La Piatra Neamt s-au format mai multe aliante eletorale ce vor sustine candidatii la Primarie. Cea mai puternica dintre acestea se afla in spatele candidatului propus de PSD. Acesta este nimeni altul decat fostul ministru al Transporturilor, Razan Cuc. continuă pe Antena3

Romania la vot. Cine lupta pentru sectorul 6

Sectorul sase a intrat de patru ani intr-un amplu program de reabilitare termica a locuintelor, iar acest proiect va continua, spune actualul primar, daca mai primeste un nou mandat.

Romania la vot. Cine lupta pentru Sectorul 5

Sectorul 5 este condus in acest moment de Daniel Florea, care isi doreste inca un mandat la primarie. Spune ca are multe proiecte pe care vrea sa le puna in practica in noul mandat si toate vor aduce beneficii cetatenilor.

Piatra Neamt: Incendiu intr-un bloc de locuinte. 51 de persoane au fost evacuate, 3 dintre ele avand nevoie de ingrijiri medicale (FOTO)

Un incendiu a cuprins parterul unui bloc de locuinte din Piatra Neamt, in noaptea de sambata spre duminica. 51 de persoane au fost evacuate, iar trei dintre ele au avut nevoie de ingrijiri.

Manastire-unicat in Romania, zidita pe osemintele dintr-o groapa comuna. Cine a ctitorit-o cand Cu voia Domnului au fost infranti crestinii de pagani

Asezamantul de cult este situat pe drumul national Piatra Neamt - Hanu Ancutei si a fost dedicat ostenilor cazuti in lupta de la Valea Alba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )