Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii care vor sa detroneze Facebook

Playtech Playtech,
Romanii care vor sa detroneze Facebook

Destiny se doreste o retea globala care aduce Facebook, Google si forumurile la un loc. Doi tineri timisoreni au pus, asadar, bazele unui site care va fi nu doar o platforma de socializare, ci va avea si un motor de cautare defalcat pe diverse domenii, inclusiv un robot cu inteligenta artificiala, care va raspunde oricarei [] Romanii care vor sa detroneze Facebook Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Microsoft Summit 2015: cele sase tehnologii care vor accelera transformarea digitala

Sase tehnologii inovatoare vor accelera in urmatorii ani transformarea digitala, una dintre principalele teme de discutie din cadrul Microsoft Summit 2015, eveniment care a atraspeste 2. 000 de manageri si profesionisti din domeniul ITC. Daca in trecut, informatia era greu accesibila, acum, sursele de informare sunt multiple si la indemana. in trecut, puteam discuta despre ierarhii [] Microsoft Summit 2015: cele sase tehnologii care vor accelera transformarea digitala Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Sase tehnologii care vor accelera transformarea digitala

And Sase tehnologii inovatoare vor accelera in urmatorii ani transformarea digitala, aceasta fiind una dintre principalele teme de discutie din cadrul Microsoft Summit 2015, eveniment anual de business si tehnologie din Romania, informeaza un comunicat remis redactiei.

Actele normative care vor fi discutate marti in sedinta de Guvern

Guvernul va discuta in sedinta de marti trei proiecte de lege, trei proiecte de ordonanta de urgenta, 18 proiecte de Hotarari si un memorandum. Vezi in text care sunt actele normative care ar putea fi aprobate in sedinta de marti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )