Libnet.ro
UNICEF

21:45

Romanii incearca sa scrie cel mai rapid roman din lume. Intre autori: Florin Iaru, Marius Chivu sau Matei Plesu

Hotnews Hotnews,
Romanii incearca sa scrie cel mai rapid roman din lume. Intre autori: Florin Iaru, Marius Chivu sau Matei Plesu

Aproximativ 50 de autori vor incerca sa scrie cel mai rapid roman din lume, in cadrul unui eveniment care va avea loc sambata, la Universitatea din Bucuresti, informeaza un comunicat citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Romanii incearca sa scrie cel mai rapid roman din lume

Aproximativ 50 de autori vor incerca sa scrie cel mai rapid roman din lume, in cadrul unui eveniment care va avea loc sambata, la Universitatea din Bucuresti, informeaza un comunicat citat de Mediafax.

Scriitorii Ioan Grosan si Matei Plesu incearca sa scrie cel mai RAPID roman din ...

Matei Plesu, Ioan Grosan si Florin Iaru se numara printre cei 50 de autori care vor participa, sambata, la cea mai rapida redactare a unui roman din lume, informeaza un comunicat al organizatorilor. Acestora li se alatura, printre altii, Marius Chivu, Razvan Tupa si Gabriel H. Decuble, potrivit Mediafax. Evenimentul in premiera mondiala va avea loc sambata, incepand cu ora 9:00, in amfiteatrul Spiru Haret si in laboratoarele Facultatii de Matematica si Informatica ale Universitatii din .

Este cel mai mare rezultat din istoria PNL. Crin Antonescu, despre rezultatele alegerilor parlamentare

Presedintele liberalilor, Crin Antonescu, a declarat ca partidul pe care il conduce a obtinut 150 de mandate de parlamentar - 101 pentru Camera Deputatilor si 49 pentru Senat. Este cel mai mare.

Cum arata cel mai mare hotel din lume. Un mic oras poate locui in el

Pentru prima data, un strain a intrat in hotelul Ryugyong din Phenian, considerat unul dintre proiectele faraonice ale dinastiei Kim, scrie Adevarul .

Julian Assange da presa pe politica si vrea sa infiinteze cel mai TRANSPARENT partid din lume.

Perceput de catre politicieni drept un pericol pentru polii puterii ca urmare a dezvaluirilor despre razboaiele din Irak si Afganistan care au pus pe jar o lume intreaga, fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, se pregateste de o schimbare radicala de directie: cainele de paza al adevarului vrea sa renunte la dezvaluiri pentru politica. Mai exact, intr-un interviu acordat presei straine, jurnalistul australian Julian Assange a anuntat ca va candida pentru Senat la alegerile legislative federale .

Opt medici rezidenti romani vor lucra la cel mai mare spital din Orientul Mijlociu

Wizrom Software anunta ca a finalizat selectia medicilor rezidenti romani care vor lucra timp de trei ani la prestigiosul spital universitar al Sheba Hospital din Israel, in cadrul burselor SHI Training Fellowship.

Cel mai cautat job din America pe timpul iernii: Salariul unui Mos Craciun ajunge pana la 15.000 de dolari

Odata cu venirea iernii, multi someri din America se pot lauda cu un nou job, mai bine platit ca multe altele. Postul de Mos Craciun e la mare cautare in luna decembrie in Statele Unite. Pentru 6 saptamani.

Ionescu, ANEIR: 2012 - cel mai nefavorabil an din ultimul deceniu, excluzand 2009

Deficitul comercial s-a adancit, in primele zece luni ale acestui an comparativ cu perioada similara a anului trecut, ridicandu-se la 36,83 miliarde lei 8,26 miliarde euro) - valoare mai mare cu 4,54 miliarde lei 585 milioane euro) decat cea inregistrata in intervalul ianuarie-octombrie 2011, potrivit estimarilor preliminare facute de Institutul National de Statistica INS).

Crysis 3 va fi cel mai avansat joc de pe console

Intr-un interviu pentru VideoGamer. com, Cevat Yerli, CEO-ul Crytek, a facut niste declaratii foarte interesante despre Crysis 3. Acesta a spus ca acesta este cel mai avansat joc din punct de vedere tehnologic pe care il vom vedea lansat pe Xbox 360 si PlayStation 3. Chiar daca probabil din alte puncte de vedere titluri precum Halo 4 sau Gears of War 3 il pot depasi din punct de vedere artistic, tehnologia folosita este clar superioara. Yerli sustine ca foarte putine jocuri .

Django Unchained, cel mai recent film al lui Quentin Tarantino, criticat pentru numeroasele scene rasiste

Cel mai nou film al lui Quentin Tarantino, renumit pentru excentricitatea sa, a provocat controverse in lumea cinematografica din cauza aspectelor rasiste pe care le surprinde, scrie Daily Mail. Filmul Django.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )