Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cum arata cel mai mare hotel din lume. Un mic oras poate locui in el

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum arata cel mai mare hotel din lume. Un mic oras poate locui in el

Pentru prima data, un strain a intrat in hotelul Ryugyong din Phenian, considerat unul dintre proiectele faraonice ale dinastiei Kim, scrie Adevarul . continuă pe Wall-Street Ro

Este cel mai mare rezultat din istoria PNL. Crin Antonescu, despre rezultatele alegerilor parlamentare

Presedintele liberalilor, Crin Antonescu, a declarat ca partidul pe care il conduce a obtinut 150 de mandate de parlamentar - 101 pentru Camera Deputatilor si 49 pentru Senat. Este cel mai mare.

Eduard Hellvig: PNL a obtinut cel mai mare scor din istoria partidului, de 30%

Scorul de 30% obtinut de PNL la alegerile parlamentare din 9 decembrie este cel mai mare din istoria formatiunii politice, a declarat secretarul general al Partidului National Liberal, Eduard Hellvig, luni, la Antena.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ecaterina Andronescu, cel mai mare scor din tara: Vezi ...

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a obtinut cel mai mare scor, intr-un colegiu, adica 68% din voturi. Ea va merge in Parlament alaturi de alte nume cunoscute din USL care au castigat alegerile in Capitala si judetul Ilfov. Printre ei se afla Ludovic Orban, Corneliu Dobritoiu, Gigi Becali si Gabriela Vranceanu Firea, potrivit b1. ro. In Sectorul 1 al Capitalei, USL ii trimite in Parlament pe Titus Corlateanu, Calin Popescu Tariceanu, Ludovic Orban sau Vlad Nistor. In sectorul 2 a .

Julian Assange da presa pe politica si vrea sa infiinteze cel mai TRANSPARENT partid din lume.

Perceput de catre politicieni drept un pericol pentru polii puterii ca urmare a dezvaluirilor despre razboaiele din Irak si Afganistan care au pus pe jar o lume intreaga, fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, se pregateste de o schimbare radicala de directie: cainele de paza al adevarului vrea sa renunte la dezvaluiri pentru politica. Mai exact, intr-un interviu acordat presei straine, jurnalistul australian Julian Assange a anuntat ca va candida pentru Senat la alegerile legislative federale .

Opt medici rezidenti romani vor lucra la cel mai mare spital din Orientul Mijlociu

Wizrom Software anunta ca a finalizat selectia medicilor rezidenti romani care vor lucra timp de trei ani la prestigiosul spital universitar al Sheba Hospital din Israel, in cadrul burselor SHI Training Fellowship.

REZULTATE FINALE ALEGERI 2012. Harghita: Kelemen are cel mai mare scor- 79,4%, lui Dusa i-au ...

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a castigat al patrulea mandat de deputat in Harghita, el obtinand cel mai mare scor - 79,4%, in timp ce Colegiul 5 din judet va intra la redistribuire intrucat ministrului Mircea Dusa i-au lipsit 313 voturi pentru a obtine direct mandatul, arata rezultatele finale. Potrivit rezultatelor finale furnizate de Biroul Electoral Judetean BEJ) Harghita, la Senat UDMR a obtinut 71,38 la suta din voturi in judet, pe locul al doilea fiind .

Andronescu: Ma voi bate in Parlament pentru cel mai mare buget al Educatiei.

Ministrul Ecaterina Andronescu a declarat, miercuri, ca se va bate in Parlament pentru cel mai mare buget al Educatiei, precizand ca in 2012 invatamantul a primit 2,38% adica cea mai mica suma alocata vreodata, potrivit Mediafax. Ma voi bate in Parlament pentru cel mai mare buget pentru Educatie. Ordonanta de astazi regleaza finantarea invatamantului pana la aprobarea legii bugetului de stat. Deocamdata nu stim care va fi bugetul pe care-l va avea Educatia in 2013. Pana la aprobarea legii .

Cea mai mare captura din istorie. Facebook si FBI au destructurat o retea de crima informatizata

Cea mai mare captura din istoria luptei impotriva criminalitatii cibernetice a fost realizata de FBI si cea mai mare retea de socializare din lume. Facebook a ajutat FBI sa destructureze o retea internationala.

Victor Ponta: PSD va fi cel mai mare grup, cu 220 de parlamentari in noul Legislativ

Victor Ponta a delarat, astazi, ca PSD va fi cel mai mare grup, cu 220 de parlamentari in noul Legislativ.

VIDEO Victor Ponta: PSD va fi cel mai mare grup, cu 220 de parlamentari in noul Legislativ. / Evident ca nu avem nevoie de UDMR pentru investirea Guvernului. / Noul Executiv, constituit pe principiul paritatii

PSD va avea 62 de senatori fata de 48 in urma cu 4 ani) si 158 de deputati fata de 110 in 2008) in noul Legislativ, a anuntat marti liderul social-democrat Victor Ponta. Practic grupurile reunite reprezinta 220 de parlamentari - in mod clar si evident cel mai mare grup de parlamentari, a precizat Victor Ponta. El a adaugat ca PSD va avea conducerea Camerei Deputatilor si reprezentanti in BP al Senatului.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )