Libnet.ro
UNICEF

13:30

Romanii, ingrijorati de situatia din Grecia. Ce decizie au luat cei care isi programasera vacanta in statul elen

Antena3 Antena3,
Romanii, ingrijorati de situatia din Grecia. Ce decizie au luat cei care isi programasera vacanta in statul elen

Romanii se intereseaza, in agentiile de turism, despre criza din Grecia, dar fara sa-si modifice preferintele. Cererea pentru vacante in Grecia este constanta, potrivit Mediafax. Nu observam temeri la. continuă pe Antena3

Patronatul Bancar: Situatia din Grecia nu afecteaza operatiunile zilnice de pe piata romaneasca

Situatia din Grecia nu afecteaza operatiunile zilnice de pe piata romaneasca iar bancile membre ale Consiliului Patronatelor Bancare din Romania desfasoara tranzactii cu clientii bancilor romanesti cu.

Situatia din Grecia, in vizorul FMI. Ce precizari a facut Christine Lagarde

Sefa FMI, Christine Lagarde, a declarat, duminica, ca institutia pe care o conduce va urmari indeaproape evolutia situatiei din Grecia si ramane pregatit sa-si ofere ajutorul in caz de necesitate.

Purtatorul de cuvant al BNR, despre situatia din Grecia: Efectele pe piata din Romania sunt secundare

Dan Suciu, purtatorul de cuvant al BNR, spune ca aceasta situatie a Greciei era un eveniment asteptat, dar unitatile bancare au luat toate masurile pentru a nu exista probleme. Orice decizie care vine de la.

Impactul evenimentelor din Grecia asupra Romaniei. Reprezentantii bancilor o spun raspicat

Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR) estimeaza ca, indiferent ce masuri vor fi adoptate in Grecia in aceste zile, impactul asupra pietei romanesti va ramane limitat. Situatia din Grecia nu.

Leul, afectat de criza din Grecia: BNR a cotat euro la 4,4931 lei

Leul este afectat de criza din Grecia, iar Banaca Nationala a Romaniei a cotat luni euro la 4,4931 lei, iar dolarul american la 4,0469 lei, informeaza B1 TV. Situatia din Grecia afecteaza toata Europa. Cu cat.

Leul romanesc si eurobondurile Bulgariei, cele mai mari scaderi din Europa de Est

ACTUALIZARE 17:43 Reuters: Grecia a cerut ieri BCE sa mareasca plafonul destinat bancilor cu inca 6 miliarde euro Surse citate de Reuters transmit ca Grecia a cerut ieri Bancii Centrale Europene inca 6 miliarde euro de lichiditati la intalnirea de urgenta de ieri. * Martin Schulz face apel la greci sa voteze Da pentru a ramane in zona euro * Sarkozy denunta iresponsabilitatea premierului Alexis Tsipras * MAE: Bancile din Grecia vor fi inchise pana pe 6 iulie, iar retragerea de la bancomate va fi limitata * Merkel avertizeaza: Daca euro esueaza, Europa esueaza * Toate mijloacele de transport din Atena vor fi gratuite pana dupa referendum * Guvernul polonez: Banca centrala si Finantele ar putea interveni in cazul in care zlotul se depreciaza * Juncker cere poporului grec sa voteze Da pentru a ramane in zona euro * Juncker: Creditorii Greciei nu au propus niciodata taierea pensiilor * Oficial Saxo Bank: Exista o probabilitate de 25% pentru un acord tarziu daca Germania isi iese din fire * BNR: Dolarul a depasit pragul de 4 lei, iar euro este cotat la 4,4931 unitati, dupa criza din Grecia * CE dezminte ca intentioneaza sa faca noi propuneri de reforma pentru Grecia * Merkel: Grecia trebuie sa faca prima mutarea pentru a iesi din impas * Moscovici: Juncker va face propuneri Greciei in aceasta dupa-amiaza * Ewald Nowotny, FMI: Sunt sanse reduse ca Grecia sa plateasca maine transa de imprumut * Marinarii greci au decis sa amane greva pana dupa referendum * Macedonia cere bancilor sale sa-si retraga banii din Grecia * Ministrul de Finante al Ciprului: Sper ca limita de capital din Grecia este temporara * ING: Euro/Dolar a scazut cu aproximativ 1,5% * Presedintele Frantei: Un acord intre Grecia si creditorii sai ramane posibil * Actiunile mai multor banci italiene au fost suspendate * Banca Centrala a Elvetiei a intervenit pentru a slabi francul * Bancile eUropene au inregistrat scaderi semnificative la burse * Randamentul bondurilor grecesti a crescut cu pana la 10% * Bursele din Asia si Europa se prabusesc, dupa ce Grecia a inchis bancile sale pentru o saptamana * UE aproba oficial controalele de capital grecesc * Preturile petrolului scad cu mai mult de 1 dolar, dupa ce Grecia a impus control de capital * Moscovici: Un acord intre Grecia si creditorii sai este in continuare posibil * Euro scade pe fondul crizei grecesti * Secretarul Trezoreriei SUA considera ca negocierile cu Grecia trebuie sa continue * MAE recomanda romanilor care calatoresc in Grecia sa aiba asupra lor bani lichizi * Retragerile de la bancomatele din Grecia, limitate la 60 euro pe zi.

Bancomatele din Grecia, luate cu asalt pentru retragerea banilor. Sambata are loc ultima reuniune a ministrilor de finante din zona euro privind situatia tarii care ar putea intra in incapacitate de plata (VIDEO)

Bancomatele din Grecia sunt luate cu asalt. Oamenii sunt speriati ca tara ar putea intrat in incapacitate de plata si au inceput sa scoata bani inca de la primele ore ale diminetii. intre timp, premierul.

BCE a inghetat finantarea de urgenta a bancilor din Grecia, pe fondul riscului de default

Banca Centrala Europeana BCE) a decis sa mentina, dar sa inghete finantarea bancilor din Grecia prin intermediul programului ELA la nivelul stabilit vineri, decizie care reflecta riscul de default al datoriilor si de introducere a controlului.

Sinteza zilei. Romania, afectata de criza din Grecia

Criza din Grecia are efecte in intreaga Europa, inclusiv in Romania. Leul a inregistrat cea mai mare depreciere din Europa de Est, iar Euro a crescut puternic in ultimele ore. Pe piata interbancara de la noi,.

Unde poate fi lovita Romania de furtuna din Grecia

Primele efecte ale crizei din Grecia se fac simtite in Romania. Leul s-a depreciat in raport cu principalele valute, iar statul se imprumuta la costuri din ce in ce mai mari. insa panica ce se poate raspandi pe piete poate crea probleme mult mai mari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )