Libnet.ro
UNICEF

22:15

Unde poate fi lovita Romania de furtuna din Grecia

România Liberă România Liberă,
Unde poate fi lovita Romania de furtuna din Grecia

Primele efecte ale crizei din Grecia se fac simtite in Romania. Leul s-a depreciat in raport cu principalele valute, iar statul se imprumuta la costuri din ce in ce mai mari. insa panica ce se poate raspandi pe piete poate crea probleme mult mai mari. continuă pe România Liberă

Bancomatele din Grecia, luate cu asalt pentru retragerea banilor. Sambata are loc ultima reuniune a ministrilor de finante din zona euro privind situatia tarii care ar putea intra in incapacitate de plata (VIDEO)

Bancomatele din Grecia sunt luate cu asalt. Oamenii sunt speriati ca tara ar putea intrat in incapacitate de plata si au inceput sa scoata bani inca de la primele ore ale diminetii. intre timp, premierul.

Sinteza zilei. Romania, afectata de criza din Grecia

Criza din Grecia are efecte in intreaga Europa, inclusiv in Romania. Leul a inregistrat cea mai mare depreciere din Europa de Est, iar Euro a crescut puternic in ultimele ore. Pe piata interbancara de la noi,.

Impactul evenimentelor din Grecia asupra Romaniei. Reprezentantii bancilor o spun raspicat

Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR) estimeaza ca, indiferent ce masuri vor fi adoptate in Grecia in aceste zile, impactul asupra pietei romanesti va ramane limitat. Situatia din Grecia nu.

Patronatul Bancar: Situatia din Grecia nu afecteaza operatiunile zilnice de pe piata romaneasca

Situatia din Grecia nu afecteaza operatiunile zilnice de pe piata romaneasca iar bancile membre ale Consiliului Patronatelor Bancare din Romania desfasoara tranzactii cu clientii bancilor romanesti cu.

Cursul valutar este cel mai sensibil barometru. Euro a crescut puternic pe fondul crizei din Grecia

Euro creste puternic pe fondul crizei din Grecia. BNR coteaza astazi un euro la 4,49 de lei, aceeasi valoare care a fost afisata in aceasta dimineata si pe pietele interbancare. O crestere spectaculoasa a a.

Romanii, ingrijorati de situatia din Grecia. Ce decizie au luat cei care isi programasera vacanta in statul elen

Romanii se intereseaza, in agentiile de turism, despre criza din Grecia, dar fara sa-si modifice preferintele. Cererea pentru vacante in Grecia este constanta, potrivit Mediafax. Nu observam temeri la.

Cursul, la un pas de 4,5 lei/euro pe fondul crizei din Grecia. Petrolul pierde 1 dolar

Leul s-a depreciat in raport cu euro la 4,4931 unitati, de la 4,4577 lei pentru un euro vineri, iar fata de dolar a fost depasit pragul de 4 lei, potrivit cursului oficial al BNR, dupa evenimentele din Grecia.

Leul, afectat de criza din Grecia: BNR a cotat euro la 4,4931 lei

Leul este afectat de criza din Grecia, iar Banaca Nationala a Romaniei a cotat luni euro la 4,4931 lei, iar dolarul american la 4,0469 lei, informeaza B1 TV. Situatia din Grecia afecteaza toata Europa. Cu cat.

Criza din Grecia afecteaza cursul euro. Ce nivel a atins moneda

Banca Nationala a Romaniei BNR) a cotat moneda euro la 4,4931 lei si dolarul la 4. 0469, pe fondul turbulentelor din Grecia.

E risc de COLAPS FINANCIAR. Ce se intampla cu bancile din Grecia?

Bancile din Grecia vor ramane inchise astazi, dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) a inghetat fondul de urgenta alocat bancilor elene. Surse citate de Reuters sustin ca bancile ar putea sta.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )