Libnet.ro
UNICEF

21:15

Romanii - pe locul al doilea din Europa la interactiunea cu brandurile pe retelele sociale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romanii - pe locul al doilea din Europa la interactiunea cu brandurile pe retelele sociale

Romanii se afla pe locul al doilea in privinta manifestarii pe platformele de socializare, conform unui studiu Mediascope realizat de IAB Europe. 75% dintre romani si-au exprimat nemultumirile in legatura cu produsele unei companii direct pe canalele. continuă pe Wall-Street Ro

The Banker a acordat Erste Group Bank premiul pentru Cea mai buna banca de private banking din Europa Centrala si de Est

Erste Group Bank AG a fost declarata ieri Cea mai buna banca de private banking din Europa Centrala si de Est de catre The Banker, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Bursele din Europa au revenit pe crestere

Bursele din Europa au avut un curs pozitiv ieri, dupa ce societati printre care Swiss Re Ltd. si Hermes International SCA au raportat rezultate financiare peste estimari.

Este cea mai bogata tara din Europa, iar romanii sunt din ce in ce mai tentati sa emigreze aici. Ce avantaje are

Nu a fost afectata prea mult de dezastrul financiar care a lovit intreaga Uniune Europeana si asta pentru ca nu este un stat mebru al UE. insa exporturile si o economie puternica au facut din acest stat unul.

Soferii romani platesc cele mai scumpe polite Casco din Europa Centrala si de Est

Soferii romani platesc polite de asigurare mai scumpe decat polonezii, cehii sau slovacii, potrivit unei analize, scrie ZF. Proprietari de autoturisme din Romania scot mai multti bani din buzunar atunci cand.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )